Užice,
Сунчано
16ч17ч18ч19ч20ч
3°C
2°C
1°C
1°C
1°C
Home SportFudbal Kahriman treći put u Javoru

Kahriman treći put u Javoru

by Velimir Popovic
0 comment

Ivanjičani pred polazak u Umag dobili veliko pojačanje. Damir Kahriman je 2003. godine, sa 18 leta, iz rodnog Užica stigao u Javor i stručnjaci su mu predviđali blistavu karijeru. Prošlo je 19 godina i ponovo je na mestu golmanskog rođenja. Kahriman će, sigurno, predstavljati veliko pojačanje za Javor, a ugovor je potpisan na godinu i po.

 

– Ponovo sam među svjima – vidno raspoložen kaže Kahriman. – Igrao sam sa Momčilovićem, Silvom i sadašnjim šefom struke Milovićem, pa verujem da ćemo i sada imati uspešnu saradnju.

U „radnoj knjižici” mu stoji zapisano da je u dugoj karijeri igrao za Zemun, Vojvodinu, tursku Konju i Rad, da bi 2009. ponovo stigao u Javor. Sledeći klub bio je u inostranstvu, u ukrajinskoj Taviji, a onda je usledila kruna karijere i prelazak u Crvenu zvezdu. Posle toga dve sezone proveo je u Grčkoj braneći za Iraklis Paslaniju.

Po povratku u Srbiju, bio je među „građevinarima”, a minule sezone nosio je dres niškog Radničkog. Kahriman je zabeležio i osam mečeva za reprezentaciju Srbije.

Ivanjičani su, juče, otputovali u Umag, gde će se 14 dana pripremati za prolećnu sezonu.

IZVOR: Sportski Žurnal

Za još vesti pratite ERO

#užice #sport #fudbal #vesti #region

Related Posts

Leave a Comment