Užice, RS
25°
Делимично облачно
18ч19ч20ч21ч22ч
24°C
23°C
24°C
22°C
22°C
Home VestiRegion UKLONJEN ODRON KOD BRODAREVA: Saobraćaj se odvija naizmenično

UKLONJEN ODRON KOD BRODAREVA: Saobraćaj se odvija naizmenično

by Velimir Popovic
uklonjen odron kod brodareva

IAKO je planirano da saobraćaj na deonici puta od Brodareva prema Gostunu bude pušten tek u poslepodnevnim satima, nadljudskim naporima radnici JP „Puteva Užice“ uspeli su da pročiste odron i osposobe put za normalizaciju vozila tokom ranih popodnevnih časova.

– Saobraćaj se odvija naizmenično, uz propisanu saobraćajnu signalizaciju. Radnici su od subote sve vreme bili na terenu i uspeli da uklone ogromnu količinu zemlje i kamenja koji su se sručili na kolovoz.

Bilo je u planu da zabrana traje do 16 časova, ali stvorili su se svi neophodni uslovi i saobraćaj je pušten posle podneva – kazao je Alen Mušanović iz JP „Puteva Užice“.

Dok je ovaj magistralni put bio u potpunoj blokadi, iz pravca obe države formirane su kolone dugačke nekoliko kilometara u kojima su čekali vozači šlepera i kamiona. Pojedini su koristili granični prelaz Jabuka, kako bi izbegli čekanje.

Podsetimo, do odrona je došlo u noći između petka i subote u mestu Mili iza Brodareva odmah posle tunela. Veliki odron zatrpao je obe kolovozne trake magistralnog puta koji spaja Srbiju sa Crnom Gorom, preko graničnog prelaza Gostun.

IZVOR: Novosti

Za još vesti pratite ERO

#užice #vesti #region

You may also like

Leave a Comment