Užice, RS
21°
Делимично облачно
9ч10ч11ч12ч13ч
23°C
24°C
23°C
23°C
23°C
Home Društvo U petak u bašti GKC-a promocija romana „Ćerka Sunca” Andrije Terzića

U petak u bašti GKC-a promocija romana „Ćerka Sunca” Andrije Terzića

by Velimir Popovic
ćerka sunca

Užice – U petak 13. maja sa početkom u 19 časova u Gradskom kulturnom centru u Užicu biće održano književno veče gde će biti predstavljen roman „Ćerka Sunca”, jednog od najpopularnijih pisaca novog doba.

Osim autora te večeri o romanu će govoriti i književnik Neven Milaković (Poznat poeziji „Vila sa Košara”) i istoričar dr Nemanja Dević, dok će u programu između ostalih nastupiti užički rok bend „Rok almanah”.

Prema rečima autora, roman je pisan u ženskom rodu, i to u prvom licu. Ono što je važno istaći, u romanu se događa ljubav sa veliki „Lj” kao i neverovatan zaplet koji će biti glavni razlog zašto će roman „Ćerka sunca” jednog dana biti pretočen u odličan film.

„Izuzetno sam ponosan na ovaj roman koji će biti predstavljen prvo u mom rodnom gradu. Mogu da obećam da će napraviti sjajan rezultat, kako kod nas, tako i u svetu. Uzadam se u Boga, a da li će glavana junakinja uvideti ko jedini vuče konce čitaoci će shvatiti kad budu pročitali knjigu”, zaključio je za Glas zapadne Srbije Andrija Terzić, autor romana „Ćerka Sunca”.

IZVOR: Užice Oglasna Tabla

Za još vesti pratite ERO

#vesti #užice #društvo #umetnostikultura

You may also like

Leave a Comment