Užice,
Сунчано
16ч17ч18ч19ч20ч
3°C
2°C
1°C
1°C
1°C
Home Društvo Poklanjamo knjigu Spas2 Isidore Bjelice

Poklanjamo knjigu Spas2 Isidore Bjelice

by Velimir Popovic
0 comment

 

 

 

U saradnji sa Izdavačkom kućom Laguna, sajt Ero vam poklanja knjigu Spas2, Isidore Bjelice. Da bi ova knjiga postala vaša potrebno je da se u toku današnjeg dana javite i tačno odgovorite na nagradno pitanje koje se nalazi na kraju teksta. Izvlačenje dobitnika će biti obavljeno u sredu, a dobitnik će biti obavešten o preuzimanju nagrade. Odgovore na postavljeno pitanje, koje se nalazi na kraju teksta, treba poslati na e-mail adresu: nebojsa.hobetko@gmail.com

 

Ukratko o knjizi

Nova knjiga Isidore Bjelice je nastavak knjige Spas, zapis duše u najtežim trenucima, brutalno iskren ispis osećanja i misli književnice koja nastavlja borbu za život.

 Sadržaj

Mnogi od nas nazivaju sebe grešnima, a možda se odista i smatraju takvima. No tek trpljenje uvreda pokazuje kakvo je srce.

Kad je čovek na ivici života, jednom nogom sa one strane, više mu je svejedno šta će bilo ko osim dragog Boga misliti o njemu…

Sa taštinom se raskrsti već na drugom stepenu bola…

Neka vam ova knjiga bude znak posebne naklonosti da ja, kao najgora od vas, nečemu ipak služim, da vam moje muke i tuge posluže za skraćenje vašeg puta Ljubavi… Jer sve na ovom svetu ima svoju svrhu i mesto, a tako često ne vidimo i ne razumemo znakove koje dobijamo… Neka moj bol služi da vi ne osetite bol…

Kada si u remisiji, ti si u limbu… Nisi bolestan, ali nisi ni zdrav. Ti čekaš… Čekaš da se bolest vrati, a nadaš se da se neće vratiti… Ovim rečima počinje nastavak ispovesti Isidore Bjelice započete knjigom Spas. Uvek je potrebna velika snaga da se čovek sučeli sa sobom. Isidora je pokazala da ima još veću hrabrost jer je istinu koju je morala priznati sebi odlučila da podeli sa drugima. Nastavljajući borbu za život ona nastavlja da nas podučava o tome kako da živimo u ljubavi i nadi i kako da pronađemo veru.

U drugom delu knjige i ovoga puta pronalazimo vodič za alternativne metode lečenja, kao i brojne savete i primere iz ličnog iskustva o tome kako da se bolje podnesu bolne i dugotrajne terapije koje nam nudi klasična medicina.

Prethodno objavljeni naslovi

Virtuelna kurva, Tajna Titovog kreveta, Spas, Avato, Kraljice serbske, Tajni život slavnih Srpkinja, Ljubav u Kairu, Roman o preljubi, Ljubav u Bejrutu, Ljubav u Emiratima, Santa Maria, Dama iz Santorinija, Ljubav u Tunisu, Dama iz Monaka, Moj deda Luj Viton, Srpkinja, Tajna knjiga, Ljubav u Maroku, Apostoli urbanog Beograda, Put oko sveta za 25 dana.

O autorki

Autorka je više pozorišnih komada i radio-drama, režiserka kultnog filma „Dorćol-Menhetn“. U pozorištu je režirala „Sarajku u Beogradu“, okultnu antimarksističku komediju Nebojše Pajkića, „Marhatana“, i svoj kemp-projekat „Popička u Parlamentu“.
Dobitnica je nagrada Najvoljenije žene XXI veka, Gala pisac, 2002, i Zlatni bestseler, 2004.
Njene knjige su prevedene na nekoliko stranih jezika. Kolumnistkinja je u listovima: Pravda, As i Tabloid.  Pokrenula je časopis Vip-Trip.

 Nagradno pitanje: Navedite nekoliko prethodno objavljenih knjiga Isidore Bjelice.

Odgovore slati na e-mail adresu: nebojsa.hobetko@gmail.com

Related Posts

Leave a Comment