Užice, RS
19°
Ведро
1ч2ч3ч4ч5ч
18°C
17°C
16°C
16°C
15°C
Home Društvo Poklanjamo knjigu Bridžet Džouns: Luda za njim

Poklanjamo knjigu Bridžet Džouns: Luda za njim

by Velimir Popovic

naslovna knjige jun

U saradnji sa Izdavačkom kućom Laguna, sajt Ero je za vas danas pripremio sjajan poklon- knjigu Bridžet Džouns: Luda za njim, Helen Filding. Da bi ova knjiga postala vaša potrebno je da se u toku dašnjeg dana javite i tačno odgovorite na nagradno pitanje koje se nalazi na kraju teksta. Izvlačenje dobitnika će biti obavljeno u sredu, a dobitnik će biti obavešten o preuzimanju nagrade. Odgovore na postavljeno pitanje, koje se nalazi na kraju teksta, treba poslati na e-mail adresu: office@ero.rs.

bridzit-dzons-luda-za-njim-korice

BRIDŽET DŽOUNS: LUDA ZA NJIM, Helen Filding

Ukratko o knjizi

Dugo očekivani povratak voljene junakinje! Bridžet Džouns: Luda za njim je aktuelan, nežan, dirljiv, duhovit, mudar i beskrajno smešan roman. Urnebesna komedija o modernim dilemama Bridžet Džouns, izazovima samohranog roditeljstva, tvitovanja i ponovnog otkrivanja sopstvene seksualnosti

Važni argumenti za prodaju

Knjiga je bestseler u svetu. Snimljeni su filmovi Dnevnik Bridžet Džouns i Na ivici razuma. Ljubitelji Bridžet Džouns se nadaju i trećem filmu, po ovoj knjizi.

Sadržaj

Pravilo muvanja broj 1: NE ŠALJI PORUKE KAD SI PIJANA

BRIDŽET DŽOUNS SE VRATILA

ŠTA DA RADITE kad vaša prijateljica pravi žurku za svoj šezdeseti rođendan istog dana kad vaš dečko slavi trideseti?

JE LI POGREŠNO lagati o godinama kad se s nekim muvate na internetu?

JE LI MORALNO POGREŠNO otići kod frizera na feniranje kad jedno od vaše dece ima vaške?

DA LI DALAJ LAMA tvituje sâm, ili to za njega rade pomoćnici?

JE LI TEHNOLOGIJA danas peti element? Ili je to drvo?

DA LI JE ODLAZAK S NEKIM U KREVET posle dva sastanka i šest nedelja razmenjivanja SMS-ova isto što je u vreme Džejn Ostin bilo stupanje u brak posle dva viđenja i šest meseci dopisivanja? Razmišljajući o ovim i drugim modernim dilemama, Bridžet Džouns sapliće se o izazove samohranog roditeljstva, tvitovanja, SMS-ova i ponovnog otkrivanja sopstvene seksualnosti u godinama koje NEKI ljudi, nepristojno i nadasve arhaično, nazivaju „srednjim dobom“.

Ciljna grupa

Ženska čitalačka publika.

Drugi o knjizi

„Briljantno duhovito delo. Čak će se i muškarci smejati.‟ Salman Ruždi

Prethodno objavljeni naslovi Bridžet Džouns: Na ivici razuma, Dnevnik Bridžet Džouns – uskoro u Laguninom izdanju.

O autorki

Helen Filding je rođena u Jorkširu. Godinama je radila u Londonu kao novinarka i TV novinarka, mnogo je putovala i to najčešće u Afriku, Indiju i Centralnu Ameriku. Autorka je četiri romana, od kojih su tri objavljena na srpskom: Dnevnik Bridžet Džouns, Bridžet Džouns na ivici razuma i Olivija Džuls i previše bujna mašta. Koautorka je scenarija za filmove Dnevnik Bridžet Džouns i Na ivici razuma. Sada radi puno radno vreme kao spisateljica i scenaristkinja i živi u Londonu i Los Anđelesu.

Nagradno pitanje: Kako se zove glumica koja igra B. Džouns u filmovima Dnevnik Bidžet Džouns i Brižet Džouns: Na ivici razuma?

Odgovore slati na e-mail adresu:office@ero.rs

You may also like

Leave a Comment