Užice, RS
27°
Сунчано
11ч12ч13ч14ч15ч
30°C
31°C
32°C
33°C
34°C
Home Ero Digital Lavitflow izborio učešće na predstojećem start up programu Raising Starts!

Lavitflow izborio učešće na predstojećem start up programu Raising Starts!

by Velimir Popovic
raising starts startup program

U četvrtom javnom pozivu za Raising Starts, prvom pre-seed akceleratoru u Srbiji, pristiglo je impresivnih 270 prijava. Od tog broja, 40 talentovanih timova uspešno se plasiralo u prvu fazu programa. 

raising starts startup program

Ovi timovi predstavljaju raznolike sektore tehnoloških inovacija, obuhvatajući područja poput agro i food-tech-a, med-tech-a, clean-tech-a, SaaS rešenja, gejminga, marketinga i HR industrije.

U prvom koraku Raising Starts programa svi timovi će proći kroz intenzivne obuke s ciljem unapređenja poslovnih veština, validacije tržišta, te karakteristika samih inovativnih proizvoda i usluga.

Očekuje ih usmerenje i fokusiranje na ubrzan razvoj njihovih proizvoda ili usluga. Tokom ovog perioda, učesnici će takođe imati priliku da dobiju podršku u vezi sa pravima intelektualne svojine, uz saradnju sa Švajcarskim saveznim institutom za intelektualnu svojinu i Zavodom za intelektualnu svojinu Republike Srbije.

Prve radionice počinju 22. novembra, a tokom mesec dana intenzivnog rada, timovi će sarađivati sa lokalnim i međunarodnim mentorima, stručnjacima sa dugogodišnjim iskustvom i značajnim referencama u oblasti razvoja inovativnih biznisa.

Program sprovodi Naučno-tehnološki park Beograd (NTP Beograd) uz podršku Vlade Švajcarske, u partnerstvu sa Naučno-tehnološkim parkom Niš (NTP Niš) i Naučno-tehnološkim parkom Čačak (NTP Čačak).

 

Detaljnije o planu i programu Raising Stars programa saznajte putem sledećeg linka:

 

https://ntpark.rs/2023/11/22/podrska-novih-40-timova-raising-starts-4-0/

 

Jedan od timova koji su uspeli da zauzmu svoje mesto među 40 najboljih je i LavitFlow, inače istoimeni proizvod firme Lavit Solutions sa sedištem u Beogradu i Užicu.

LavIT Solutions, bivši MDeus Solutions, je IT kompanija koja postoji još od 2016.godine. Nudi kompletan paket IT usluga počev od kreiranja modernih web sajtova vizuelno privlačnog dizajna do pružanja SEO usluga i digitalnog marketinga koji će povećati vašu vidljivost na web pretraživačima i društvenim mrežama.

I ne samo to, LavIT Solutions nastoji da podigne Vaš biznis na viši nivo, bilo da ste početnik u poslovnom svetu ili već dobro poznata firma koja želi da uvede sveže promene.

LavIT Solutions uvek ide u korak sa tehnološkim inovacijama pa je tako nastao i LavitFlow, najnoviji izum kompanije, koji je kreirao CEO LavIT Solutions-a, Miroslav Ostojić iz Užica.

LavitFlow predstavlja inovativni wireflow alat, sveobuhvatno rešenje za izradu wireframe-a i mapiranje web sajta tj osmišljavanje celokupnog izgleda web sajta ili pojedinačnih stranica. Ključne funkcije ovog online alata uključuju i napredne alate za izradu wireframe-a, saradnju u realnom vremenu, kalkulator SEO linkjuice-a i AI-predloge.

 

Detaljnije o kompaniji LavIT Solutions i o njenom proizvodu LavitFlow možete saznati putem sledećih linkova:

 

https://lavitflow.com/

https://lavitsolutions.com/

 

Za više informacija pratite ERO RS

You may also like

Leave a Comment