Užice, RS
15°
Ведро
6ч7ч8ч9ч10ч
16°C
17°C
20°C
22°C
24°C
Home SportOstali sportovi Klub ritmičke gimnastike „Papillon”:Uspešan nastup užičkih ritmičarki na međunarodnom turniru u Užicu

Klub ritmičke gimnastike „Papillon”:Uspešan nastup užičkih ritmičarki na međunarodnom turniru u Užicu

by Velimir Popovic

10371143_10202688198825264_135181233_o

Klub ritmičke gimnastike „Papillon” iz Užica je 10. maja u Užicu organizovao prvi međunarodni turnir na kome je učestvovalo 150 takmičarki. Na takmičenju su učestvovali klubovi iz Srbije, Bugarske i Crne Gore u individualnim A i B programima i grupnim vežbama B programa. Iz Bugarske je u goste došao klub Chernomorec, iz Crne Gore Gimnastički klub Danilovgrad, a iz Srbije su gostovali klubovi: Gimnastičko društvo Palilula, Gimnastički klub Paraćin, Gimnastički klub Evita iz Svilajnca, Klub ritmičke gimnastike Mladenovac iz Mladenovca, Gimnastički klub Gimnastiks iz Niša, Gimnastički klub Napredak iz Kruševca i Klub ritmičke gimnastike „Gracija” iz Užica.

uzice turnir 4 uzice turnir 3

 

Takmičarke Kluba ritmičke gimnastike „Papillon” su osvojile medalje u sledećim kategorijama: u grupnim vežbama B programa kadetkinje u sastavu Lena Biljić, Jovana Mitrović, Milica Mitrović i Iva Bogićević su osvojile bronzanu medalju, u individualnom programu medalje su osvojile: seniorka u B programu Jelena Cvetić koja se okitila bronzanom medaljom u vežbi obručem.

uzice turnir 5 uzice turnir 2

 

U A programu pionirka Iva Bogićević je osvojila srebrnu medalju u vežbi bez rekvizita i bronzane u višeboju i vežbi vijačom, Aleksandra Kurlagić, kadetkinja je osvojila bronzu u vežbi čunjevima,  Neda Milutinović, kadetkinja se okitila srebrnom medaljom u vežbi loptom i bronzom u vežbi vijačom, Katarina Pavlović, seniorka je osvojila bronzanu medalju u vežbi loptom, Jovana Vasić, seniorka je osvojila zlatnu medalju u vežbi obručem, bronzane medalje u vežbi loptom i trakom i u višeboju.

Izvor:Klub ritmičke gimnastike „Papillon”

You may also like

Leave a Comment