Užice, RS
12°
Ведро
4ч5ч6ч7ч8ч
11°C
11°C
12°C
14°C
16°C
Home DruštvoMuzika Bogat muzički program u GKC

Bogat muzički program u GKC

by Velimir Popovic

 GKCLOGO

Gradski kulturni centar je u toku oktobra pripremio dosta muzičkih sadržaja, tako da će svi ljubitelji muzike u Užicu imati priliku da uživaju na predstojećim koncertima.

Užička grupa „Lude žene” će u subotu, 19. oktobra održati koncert sa gostom „GIMP” iz Velike Britanije. Nastup će početi u 21 čas, a cena karte je 100 dinara.

Beogradski sastav „Dža ili bu” koji postoji dve ipo decenije, će u utorak, 22. oktobra održati koncert u GKC u 21 čas. Cena karte je 300 dinara.

Premijera spota koji je nastao preko projekta „Lako do benda” koji su realizovali „Dah teatar” iz Beograda i „Glas iskustva” iz Užica u saradnji sa GKC i „Art bit” iz Beograda biće održana u petak, 25. oktobra u 19 časova. Spot je nastao kao rezultаt rаdionicа kojimа su privučeni mlаdi muzičаri i tom prilikom je nаstаlа pesmа kojа je i snimljenа u studiju, а kаsnije urаđen i spot zа nju. Projekаt je podržаlа Delegаcijа EU u Republici Srbiji. Uz promociju spota biće priređen i prateći program. Ulаz je slobodаn, a – prethodni projekаt možete pogledаti  na

Za subotu 26. oktobra u 22 časa je predviđen koncert benda „MUNDENS” iz Užica koji će taj nastup iskoristiti da publici predstavi novi CD. Ulaz je slobodan.

 

Publika će u sredu, 30. oktobra imati priliku da prisustvuje koncertu još jednog užičkog benda „Crni dijamantni voz”. Koncert će početi u 21 čas, a cena karte će biti naknadno objavljena.

You may also like

Leave a Comment