Užice, RS
26°
Делимично облачно
22ч23ч0ч1ч2ч
23°C
22°C
21°C
20°C
19°C

Tip Servisa: Užice

Objekat Apartments Jony Lux nudi smeštaj u Užicu, na 42 km od Kaluđerskih Bara. Uključuje kazino i besplatan WiFi. Objekat ima dečje igralište i mini makret. Apartman poseduje: Dnevna soba: 1 kauč na razvlačenje Veličina apartmana: 25 m² -cela jedinica je prilagođena osobama sa invaliditetom -čitava jedinica se nalazi u prizemlju Ovaj apartman nudi flat-screen TV, kuhinju i rernu.

Hotel se nalazi na svega 3 minuta hoda od gradskog trga i užičke plaže. U ponudi je noćenje sa doručkom. Povedeni nedostatkom smeštajnih kapaciteta u ovom jedinstvenom gradu prelepe prirode, kulture i burne istorije, došli smo do ideje da svoje 17 godina dugo iskustvo u gradjevinskom sektoru pretočimo u ugostiteljstvo.

Hotel Siesta je novo mesto u Užicu na koje smo svi dugo čekali! Iza Sijeste stoji porodična firma Coppercom i svi principi na kojima se temeljio tridesetogodišnji uspešni rad kompanije, preneti su i na hotel. Recept je jednostavan- verujemo u timski rad i porodicu, razmenu kretivnosti i zajedničke planove. Verujemo da je radost bitan deo svake uspešne saradnje. Užicu je bio potreban gradski hotel koji će svakog gosta dočekati kao starog prijatelja, ali u duhu modernih hotelijerskih standarda i očekivanja.