Užice, RS
19°
Сунчано
8ч9ч10ч11ч12ч
21°C
23°C
25°C
27°C
28°C

Hotel Siesta

Hotel Siesta je novo mesto u Užicu na koje smo svi dugo čekali! Iza Sijeste stoji porodična firma Coppercom i svi principi na kojima se temeljio tridesetogodišnji uspešni rad kompanije, preneti su i na hotel. Recept je jednostavan- verujemo u timski rad i porodicu, razmenu kretivnosti i zajedničke planove. Verujemo da je radost bitan deo svake uspešne saradnje. Užicu je bio potreban gradski hotel koji će svakog gosta dočekati kao starog prijatelja, ali u duhu modernih hotelijerskih standarda i očekivanja.

Ocene:

0.0/5
Adresa: Krcagovo 29-Uzice
Telefon: 065/867-78-88

Website:

Radno vreme: 00:00 - 24h

O nama

Hotel Siesta je moderan gradski hotel izgrađen 2020. godine u Užicu. Siesta se nalazi na obali reke Đetinje, 2 km od centra Užica,okružen zelenilom. U samom srcu poslovne zone Užica, hotel predstavlja odličan izbor kako za poslovne putnike, tako i za turiste.
U ponudi ima 16 jednokrevetnih i dvokrevetnih soba i dva lux apartmana. Prostrane sobe i apartmani (16kvm , 30 kvm i 60 kvm) daju gostima osećaj slobode i udobnosti. Sve smeštajne jedinice uređene su u prijatnim pastelnim tonovima, klimatizovane su i opremljene bežičnim internetom. Svaka soba sadrži LCD TV sa kablovskim kanalima i mini-barom. Gostima je, u okviru objekta, na raspolaganju i besplatan parking.

Iza Sijeste stoji porodična firma Coppercom i svi principi na kojima se temeljio tridesetogodišnji uspešni rad kompanije, preneti su i na hotel.

Recept je jednostavan- verujemo u timski rad i porodicu, razmenu kretivnosti i zajedničke planove. Verujemo da je radost bitan deo svake uspešne saradnje.

Užicu je bio potreban gradski hotel koji će svakog gosta dočekati kao starog prijatelja, ali u duhu modernih hotelijerskih standarda i očekivanja.

Dan možete početi bogatim doručkom na bazi švedskog stola u elegantnom i klimatizovanom hotelskom restoranu. Zahvaljujući našim kuvarima i njihovim specijalitetima domaće, ali i internacionalne kuhinje, Siesta je spremna da vam priredi nezaboravni gastronomski doživljaj.

Hotel poseduje izvanredno opremljenu modularnu salu kapaciteta do 170 osoba, koja je savršeno mesto za organizovanje venčanja, rođendana, seminara, konferencija i drugih događaja.

Centar grada, Srednjovekovna tvrđava, gradska plaži nalazi sa na 2 km, a Veliki park sa šetalištem na manje od 1km.

Siesta je običaj popodnevnog odmora u mnogim zemljama. Vreme koje posvetite samo sebi. Vreme je da i Vi u život uvedete Sijestu!

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
Radno vreme: 00:00 - 24h

Ukloni lokaciju

Preuzmi lokaciju