Hotel Aria

Hotel se nalazi na svega 3 minuta hoda od gradskog trga i užičke plaže. U ponudi je noćenje sa doručkom. Povedeni nedostatkom smeštajnih kapaciteta u ovom jedinstvenom gradu prelepe prirode, kulture i burne istorije, došli smo do ideje da svoje 17 godina dugo iskustvo u gradjevinskom sektoru pretočimo u ugostiteljstvo.

Ocene:

0.0/5
Adresa: Mihajla Pupina 1-Uzice
Telefon: 031/31-00-689

Website:

Radno vreme:

Ponedeljak

Utorak

Sreda

Četvrtak

Petak

Subota

Nedelja

O nama

Hotel se nalazi na svega 3 minuta hoda od gradskog trga i užičke plaže. U ponudi je noćenje sa doručkom. Povedeni nedostatkom smeštajnih kapaciteta u ovom jedinstvenom gradu prelepe prirode, kulture i burne istorije, došli smo do ideje da svoje 17 godina dugo iskustvo u gradjevinskom sektoru pretočimo u ugostiteljstvo. Svoje klijente i kupce za stambene zgrade nismo tražili na klasične marketinške načine, već smo se trudili da svojim kvalitetom i posvešćenosti radu kao i preporukama zadovoljnih kupaca odskočimo od konkurencije i svoje kupce dobijamo na poverenju i stečenoj reputaciji. Ovakvu politiku poslovanja prenosimo i u hotel, gde ćemo se potruditi da svakom gostu pružimo najbolju i najkvalitetniju uslugu u moderno opremljenom objektu, u nadi da će nam se gosti, prepoznavi kvalitet, ponovo vratiti. Naša misija je da svi naši posetioci osete udobnost i toplinu kao u svom domu, jer smo se trudili da svaki detalj u hotelu ispunjava visoke kriterijume koje smo postavili.

LOKACIJA
Izuzetno smo vodili računa o lokaciji našeg hotela uz koji se nalaze dve najznačajnije komunikacije a to su autbuska stanica i železnička stanica, koje su na svega 1 minut od hotela. Naš hotel se nalazi u mirnom delu grada na obali reke Đetinje, oko koje se formirao i isprepletao ovaj jedinstven grad. Na svega 3 minuta smo od gradskog Trga Partizana. Na 5 minuta hoda od užičke plaže i velikog parka. Naša ideja je bila da lokacijom hotela našim gostima učinimo lako dostupnim sve znamenite i karakteristične delove našeg grada, i pružimo im jedinstveno iskustvo upoznavanja ovog šarmantnog grada sa duhom.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Radno vreme:

Ponedeljak

Utorak

Sreda

Četvrtak

Petak

Subota

Nedelja

Ukloni lokaciju

Preuzmi lokaciju