Užice, RS
16°
Делимично облачно
1ч2ч3ч4ч5ч
15°C
14°C
14°C
14°C
14°C
Home DruštvoPriroda Na Zlatiboru otvoren prostor za ljubitelje kampovanja, na površini od dva hektara

Na Zlatiboru otvoren prostor za ljubitelje kampovanja, na površini od dva hektara

by Vladimir Gujanicic
zlatibor

ZLATIBOR –

Kamp „Zlatibor“, koji se prostire na dva hektara, otvoren je danas nadomak centra Zlatibora za sve ljubitelje kampovanja, saopštila je Turistička organizacija Zlatibora.

U susret novoj sezoni, sa 60 kamp jedinica i više lokacija za šatore, posetioci kampa mogu da uživaju u blagodetima Zlatibora.

Kako je navedeno, kamp je smešten u prijatnom okruženju, dovoljno izdvojen od gužve pa gostima pruža priliku za uživanje i odmor u planinskim pejzažima.

Takođe pruža mogućnost aktivnog odmora i dnevnih izleta u okolini, uključujući posete muzeju na otvorenom Staro selo Sirogojno, Stopića pećini, vodopadu u Gostilju i mnogim drugim atrakcijama.

Do sada je ugovoreno šest organizovanih poseta, kada će na kamp pristići gosti iz udruženja “Nethernalnds camper club“ (NKC), Kamping asocijacije iz Holandije (ACSI), “Senioren camper club“, “Caravaning club Slovenia“ (ČS)…

„Najveći broj organizovanih grupa u ovaj kamp stiže iz Holandije, Češke, Poljske, Slovenije, Velike Britanije, a od nedavno i Nemačke“, kaže Momčilo Mihailović iz Kampa „Zlatibor“.

Odlični uslovi i kvalitet koji opravdava tri zvezdice kampa razlog su da se gosti uvek iznova vraćaju. Kroz stalna ulaganja, uređenje kamp parcela, izgradnju novih sadržaja i prilagođavanje potrebama turista, kamp se trudi da zadrži titulu jednog od najuređenijih u Srbiji, navodi se u saopštenju.

rtv.rs

You may also like