Užice,
Сунчано
16ч17ч18ч19ч20ч
3°C
2°C
1°C
1°C
1°C

naslovna playoff

Seniori Play Offa bili su uspešni i protiv protiv Klika iz Arilja. Ovaj put su slavili sa 80:64 (19:8,31:17,17:13,13:26). Bez velike muke uz rutinsku igru, košarkaši Play Offa su zasluženo stigli do novih bodova.

Bila je ovo prilika da svi igrači iz protokola dobiju šansu da uđu u igru. U strelce su se u Play Offu upisali Milovanović i Karaklić sa 4, Valjarević sa 11, Šćepanović sa 8, Brašnović sa 8, Moljević sa 2, Skoković sa 5, Milenković sa 9, Todorović sa 13, Arsenović sa 14, Danilović sa 2 poena. U poraženoj ekipi istakli su se Arsović sa 11 i Žunic sa 12 poena.

Kadeti Play Offa 2 su pretrpeli poraz u odloženoj utakmici od ekipe Mileševca sa 82:89 (14:24,17:18,23:27,28:20). U Play Offu u strelce su se upisali Đunisijević sa 28, Čubić sa 18, Stanković sa 17, Đokić sa 6, Nestorović, Jeremić i Udovičić sa 4 poena. U ekipi Mileševca u strelce su se upisali Drobnjak sa 24, Čelebić sa 22, Mujazinović sa 19, Žunić sa 14, Gluščević sa 9 poena.

Ovim utakmicama spuštena je zavesa na sezonu 2013/2014.

KK „Play Off” je učestvovao sa 10 takmičarskih ekipa i imao dobre rezultate.

Seniori Play Offa su bili u igri za prolazak u viši rang do pred kraj lige, a na kraju su završili na trećem mestu sa sedamnaest pobeda i tri poraza. S obzirom da je ekipa jedna od najmlađih u ligi ostavaren je zapažen rezultat pod vođstvom iskusnog trenera Sretena Đurića. Primarni cilj je bio afirmacija mladih igrača što je i uspelo. Afirmisali su se Marko Arsenović, Nenad Milenković, Igor Milovanović, Vladimir Todorović dečaci rođeni 1996.godine, a ubačeni su u vatru i igrači  Boris Moljević, Ivan Pavlović, Aleksa Papić, Aleksa Babić svi rođĐorđaeni 1997. godine. Treba istaći i starije igrače Nemanju Karklića, Nemanju Valjarevića, Živka Skokovića, Miljana Šćepanovića koji su znatno pomogli da se napravi dobar rezultat i afirmišu mladi.

Juniori Play Offa dečaci rođeni 1996. godine su pod vođstvom Duška Micića ubedljivo bili prvi sa skorom od jedanaest pobeda i jednim porazom u ligi sa godinu dana starijim igračima. Predstoji im završni turnir za pobednika Lige zapadne Srbije.

Juniori Play Off2 2 dečaci rođeni 1997. godine koji su uporedo igrali i Kadetsku ligu koristili su Juniorsku ligu da steknu što veće iskustvo. Završili su sa skorom od dve pobede i devet poraza. U Kadetskoj ligi ova ista ekipa predvođena Brankom Kneževićem završila je na drugom mestu sa skorom od petnaest pobeda i tri poraza i ostaje im jos završni turnir za pobednika lige Zapadne Srbije.

Mlađi kadeti dečaci rođeni 1998.godine odigrali su zapaženo ligu sa godinu dana starijim igračima i završili na trećem mestu sa skorom od trinaest pobeda i pet poraza. U ekipi trenera Zarića posebno su se istakla dva perspektivna igrača Đorđe Đunisijević  i Miladin Čubić.

Pioniri 1999. godište koje sa klupe predvodi Duško Micić bili su u borbi za plasaman na finalni turnir Srbije do predzadnjeg kola i na kraju završili na deobi trećeg mesta sa skorom od šest pobeda i četiri poraza odmah iza ekipa Loznice i Šapca koji su imali skor od sedam pobeda i tri poraza. Pionirska ekipa ima potencijalne reprezentativce  Đorđa Trnavčevića, Pavla Đurđića, Uroša Obućinu, Aleksu Koprivicu, Mateju Milivojevića i još nekolicinu igrača koji imaju veliki potencijal.

U Regionalnoj ligi Play Off je imao dve pionirske ekipe koje su bile sastavljene mahom od dečaka rođenih 2000. godine. Play Off 1 je zauzeo četvrto mesto sa skorom od pet pobeda i pet poraza dok je Play Off 2 zauzeo drugo mesto sa skorom od šest pobeda i četiri poraza.

Mlađi pioniri koje sa klupe predvodi Milun Bralović takmičili su se u Kvalitetnoj ligi Zapadne srbije i završili su na petom mestu sa skorom od dve pobede i osam poraza.

Mlađi pioniri koji su se takmičili u Regionalnoj ligi završili su na trećem mestu sa skorom od pet pobeda i pet poraza.

Nakon zavšsetka takmičarske sezone nastavljamo sa još jačim radom da bi postigli što bolje rezultate i da bi afirmisali što više mladih igrača.

Srećne Uskršnje praznike želi Vam KK Play Off

Izvor: KK Play Off

Related Posts

Leave a Comment