Užice, RS
16°
Делимично облачно
1ч2ч3ч4ч5ч
15°C
14°C
14°C
14°C
14°C
Home MestoUžice Ženski centar Užice pokreće veb prodavnicu pomoću donacija

Ženski centar Užice pokreće veb prodavnicu pomoću donacija

by Velimir Popovic
ženski centar užice

UŽICE – Posredstvom donacija Ženski centar Užice uskoro bi mogao da pokrene sopstvenu veb prodavnicu. Prijavom na javni poziv organizacije Katalis ovo udruženje je ostvarilo obuku svojih članova i napravilo namenski nalog na platformi Donacije.rs.

Sredstva prikupljena donacijama Ženski centar odlučio je da usmeri u kreiranje sopstvenog prodajnog mesta na globalnoj mreži, s obzirom da tu mogućnost nemaju u standardnom, fizičkom obliku, iako kažu da je tržište nihovih proizvoda prevazišlo Zlatiborski okrug.

„Nažalost, mi nemamo mogućnosti za prodajno mesto tako da smo, prateći savremene tokove, u veb šopu videli mogućnost povećanja broja kupaca za naše proizvode. To je u skladu s našom namerom da rad žena u našem centru bude u skladu s nečim što je održivo“, rekla je Marina Tucović iz Ženskog centra Užice.

Nalog za prikupljanje sredstava otvoren je na platformi Donacije.rs, a trenutni priliv sredstava nagoveštava da bi uskoro mogle ostvariti zacrtani cilj.

„Tu postoji mogućnost onlajn donacija, zatim putem SMS poruka ili fizičkim putem preko našeg računa. Sve je transparentno. Zahvalila bih se svim donatorima, jer smo, od potrebnih 120 hiljada dinara, sakupili više od polovine“, dodoaje ona.

Na veb prodavnici naći će se uglavnom proizvodi od recikliranog tekstila za kojima postoji određeno interesovanje na tržištu.

„Prvenstveno su to jastučići, torbe, cegeri, dečje igračke… To jesu proizvodi koji postoje, ali ne radi ih svako od recikliranog tekstila. Kupci ovih proizvoda su specifični, ne kupuju ih zato jer su im neophodni, već zato što žele“, zaključuje Marina Tucović.

Da li će uspeti u nameri za pokretanje sopstvene veb prodavnice korisnice Ženskog centra znaće 28. aprila, za kada je zakazan kraj kampanje.

IZVOR: ZoomUE

Za još vesti pratite ERO

#vesti #užice

You may also like

Leave a Comment