Užice, RS
25°
Делимично облачно
18ч19ч20ч21ч22ч
24°C
23°C
24°C
22°C
22°C
Home Ero Digital WordPress Summer Meetup 2022 u Užicu

WordPress Summer Meetup 2022 u Užicu

by Velimir Popovic
wordpress summer meetup 2022 Miroslav Ostojić

Užice – 22. Jula u prostorijama RIS HUB UE, koje se nalaze na adresi Norveških interniraca 1v, u sklopu WordPress Summer Meetup 2022 održaće se predavanje na temu „Kako napraviti internet prodavnicu koristeći WordPress i Elementor“. Kao predavač nastupiće IT stručnjak i preudzetnik Miroslav Ostojić, osnivač i vlasnik kompanije Mdeus Solutions sa sedištima u Beogradu i Užicu. Početak pradavanja je najavljen za 19 časova. Ulaz je besplatan i otvoren za sve posetioce!

Po rečima Miroslava Ostojića

U današnje vreme potreba za promovisanjem svojih usluga i prodajom proizvoda putem interneta je sve veća i veća. Ovim predavanjem pokušaćuda lokalnoj publici pojasnim kako da urade upravo to, da im skrenem pažnju na neke bitne stvari, ne samo vezano za sam softver, već takođe kako voditi biznis putem interneta i na koje stvari treba obratiti pažnju.

 

Neke od stvari koje će biti pokrivene ovim predavanjem su:

  • plaćane putem interneta,
  • pravna forma internet prodavnice,
  • promocije na google-e i društvenim mrežama
  • sve to kroz primere uživo.

Na kraju predavanja svim učesnicima će biti prosleđeni resursi za dalje samostalno učenje.

Danas kada je po zvaničnoj statistici W3Tech-a 43% svih postojećih sajtova na internetu napravljeno pomoću WordPressa, ovo predavaje predstavlja univerzalnu priliku svima koji su zainteresovani da se upuste u IT vode saznaju kako na WordPress Summer Meetup 2022 skupu u Užicu i tako otpočnu svoju novu karijeru.

Za još vesti pratite ERO

#vesti #užice #erodigital #ITnovosti #kursevi

You may also like

Leave a Comment