Užice, RS
16°
Углавном облачно
22ч23ч0ч1ч2ч
15°C
15°C
15°C
14°C
14°C
Home DruštvoFilm i TV Vreme za ljubav

Vreme za ljubav

by Velimir Popovic

MV5BMTA1ODUzMDA3NzFeQTJeQWpwZ15BbWU3MDgxMTYxNTk@._V1_

SALA 1

Od 5. do 11. decembra

u 21 čas

cena ulaznice: 250 dinara

Žanr: komedija, drama, naučna fantastika

Trajanje: 123 min.

Premisa: Novi zabavan film o ljubavi. Uz malo putovanja kroz vreme.

Glavne uloge: Domnal Glison (Domhnall Gleeson),Rejčel Mekadams (Rachael McAdams), Bil Naji (Bill Nighy), Tom Holander (Tom Hollander), Margo Robi (Margot Robbie)

Scenario: Ričard Kertis (Richard Curtis)

Režija: Ričard Kertis (Richard Curtis)

U 21. godini Tim Lejk (Domnal Glison) otkriva da može da putuje kroz vreme… Posle još jedne nezadovoljavajuće novogodišnje zabave, Timov otac (Bil Naji) otkriva svom sinu da su muškarci iz njihove porodice oduvek imali sposobnost da putuju kroz vreme. Tim ne može da menja istoriju, ali može da menja događaje iz sopstvenog života. Tako će odlučiti da poboljša svoj svet – tako što će naći devojku. Nažalost, to neće biti lako.

Kad se preseli u London da bi postao advokat, Tim će konačno upoznati lepu, ali nesigurnu Meri (Rejčel Mekadams). Oni će se zaljubiti, ali će se prilikom putovanja kroz vreme desiti jedna nezgoda, što će prouzrokovati to da se nikad nisu ni sreli. Onda će se ponovo prvi put upoznati, i on će opet – ali konačno, posle mnogo veštih putovanja kroz vreme – osvojiti njeno srce.

Tim će zatim koristiti svoje moći da osmisli savršenu, romantičnu prosidbu, da spase svoje venčanje od najgore kumove zdravice na svetu, da spase poslovnu propast svog najboljeg druga i da odvede svoju trudnu ženu u bolnicu na vreme za porođaj, uprkos užasnoj saobraćajnoj gužvi. Međutim, kako se njegov neobičan život bude odvijao, Tim će shvatiti da jedinstven dar koji poseduje ne može da ga spase od svih tuga, uspona i padova koji pogađaju sve porodice, širom sveta. Postoje veliki nedostaci putovanja kroz vreme, koje može da bude i izuzetno opasno. „Vreme za ljubav“ je komedija o ljubavi koja otkriva da postizanje svega u životu možda uopšte ne zahteva putovanje kroz vreme.

 

You may also like