Užice, RS
32°
Сунчано
16ч17ч18ч19ч20ч
33°C
32°C
31°C
30°C
28°C
Home DruštvoFilm i TV Vojna akademija 2

Vojna akademija 2

by Velimir Popovic

Vojna-akademija-2

SALA 1

Od 14. do 17. novembra

u 16 u 18:15 i 20:30 časova

Režija:Dejan Zečević

U glavnim ulogama:Bojan Perić, Radovan Vujović, Ivan Mihailović, Branko Janković, Jelisaveta Orašanin, Tijana Pečenčić, Dragana Dabović, Nikola Rakočević, Tamara Dragičević, Nevena Ristić.

U ostalim ulogama:Bojan Perić, Radovan Vujović, Ivan Mihailović, Branko Janković, Jelisaveta Orašanin, Tijana Pečenčić, Dragana Dabović, Nikola Rakočević, Tamara Dragičević, Nevena Ristić.

Specijalni gost:Vlado Georgiev

Zemlja produkcije:Srbija, 2013.

Producent:Nebojša Nele Garić

direktor filma:Nenad Dimitrijević,kreativni tim:Boban Jevtić, Dejan Zečević,direktori fotografije:Zoran Petrović SAS, Nebojša Bašić SAS, dizajner zvuka:Vladan Korać,snimatelj zvuka:Novica Jankov,šminka:Mirjana Aćin, kostim:Lana Pavlović, kompozitor:Nemanja Mosurović,scenografija:Zorana Petrov,montaža:Aleksandar Popović

Jezik:Srpski

Trajanje:120 min

Šta se dogodilo sa junacima popularne Vojne akademije od trenutaka kada smo ih poslednji put sreli?

Generacija kadeta koja je osvojila srca miliona nastavlja svoje avanture. Upoznajte svet Vojne akademije. Kraj školovanja se približava i pritisak na mlade ljude raste. Svakodnevni život na akademiji, zahtevna obuka i visoki standardi školovanja prepliću se sa privatnim problemima i iskušenjima ambicioznih mladih ljudi koji se nalaze na životnoj prekretnici.

Film se za razliku od serije u potpunosti koncentriše na živote popularnih kadeta, na njihova životna iskušenja, privatne probleme, ambicije i karijere. U filmu ćete saznati koje su posledice saobraćajne nesreće Stošića? Hoće li se Nadica oporaviti? Šta se desilo sa Risom i Zimčetom? Ko će završiti akademiju, a ko će odustati? Koje ljubavi će izdržati test vremena i razna iskušenja a koje veze će se nepovratno raspasti? Mnogobrojna iznenađenja, neočekivani zapleti, mnogo poznatih i neka nova lica.

Pogledajte uzbudljivi filmski nastavak popularne serije koja je postavila nove standarde i pronađite odgovore na sva vaša pitanja.

 

You may also like

Leave a Comment