Užice, RS
23°
Сунчано
9ч10ч11ч12ч13ч
25°C
27°C
28°C
29°C
27°C
Home MestoBajina Bašta Večeras počinje Bašta fest

Večeras počinje Bašta fest

by Vladimir Gujanicic
Pošta Bajina Bašta

BAJINA BAŠTA- 11.Bašta fest Internacionalni festival kratkog igranog filma večeras 4.jula u 20.30 časova u parku Borići u Bajinoj Bašti otvoriće glumica Ivana Zečević.

Svako izdanje Bašta festa do sada otvorio je mladi glumac ili glumica koji je doživeo veliki uspeh u protekloj godini. To su sve ljudi sa kojima Bašta fest raste, čijim se ulogama raduje i na koje je ponosan. Prethodnih godina Bašta fest otvorili su Nikola Rakočević, Slaven Došlo, Marko Janketić, Hana Selimović, Milan Marić, Isidora Simijonović, Filip Đurić i Ivana Vuković, Milica Janevski, Mladen Sovilj, Milena Radulović, a jedanaesti Bašta fest otvara – Ivana Zečević.

Ivana Zečević ostvarila se u ulogama u serijama “Grupa”, “Kalkanski krugovi”, “U klinču”, filmovima “Munje: opet!”, kao i “Matura” koji je nagrađen u Bajinoj Bašti.

„Bašta fest je za mene, otkad sam počela da ga pratim, simbol mladosti, radosti i dobrog filmskog programa. Velika mi je čast što ću otvoriti baš takav festival, koji se bavi mladom i neustrašivom energijom u sred najlepše prirode. Ovo će ujedno biti i prvi put da dolazim na Bašta Fest i ne sumnjam da će biti magično,” rekla je Zečevićeva.

11. Bašta festa traje od 4.do 7. jula u Bajinoj Bašti.

Bašta Fest,ZooMUE

ZoomUe

You may also like