Užice, RS
32°
Сунчано
16ч17ч18ч19ч20ч
33°C
32°C
31°C
30°C
28°C
Home DruštvoMuzika „Van Gogh” i „Vesele osamdesete” u Velikom parku

„Van Gogh” i „Vesele osamdesete” u Velikom parku

by Velimir Popovic

Moto klub Ere

Moto klub „Ere” će i ove godine, osmi put za redom, u petak i subotu, 6. i 7. septembra organizovati moto skup na kojem se očekuje učešće ljubitelja dvotočkaša iz cele Srbije, ali i svih krajeva bivše Jugoslavije i inostranstva. U okviru druženja motociklista Moto klub „Ere” je pripremio bogat muzički progam u okviru manifestacije „Rok republika” gde će se Užičanima predstaviti lokalni rok bendovi, kao i kragujevačka grupa „Vesele osamdesete” i „Van Gogh” koji bi trebalo da privuku najviše pažnje.

Aleksandar Samardžija

Aleksandar Samardžija

—Ove godine smo se potrudili i za sve ljubitelje roka smo obezbedili atraktivne bendove i nadamo se da će bend „Vesele osamdesete” koji će koncert imati u petak  i „Van Gogh” u subotu privući publiku u što većem broju. Omogućili smo nastupe mladih lokalnih bendova, njih oko desetak će imati priliku da se promoviše i predstave ono što rade. Sigurno će se svi koji dođu lepo provesti, a biće i bajkerske igre koje ćemo ove godine održati i tako nastaviti tradiciju. Nažalost zbog teške situacije, ove godine neće biti defilea motorista—rekao je Aleksandar Samardžija iz Moto kluba „Ere”.

Program u petak i subotu počinje u 18 časova. Cene karata za petak se mogu nabaviti po ceni od 150 dinara, a za subotnji program će se karte prodavati po ceni od 250 dinara.

You may also like

Leave a Comment