Užice,
Сунчано
16ч17ч18ч19ч20ч
3°C
2°C
1°C
1°C
1°C

DSC_9233

U utorak, 19. 08. 2014. 90d 17,00  na platou ispred Narodne biblioteke , osnovci iz Užica, polaznici kreativnih radionica u biblioteci pozivaju Vas na druženje i humanost.

U toku letnjeg raspusta, spajajući lepo i korisno,  ovi mali kreativci pod budnim okom  bibliotekarke Ratke Vučković napravili su ukrasne cvetove koji mogu poslužiti i kao poklon ili dekorativni elemenat na svakoj polici ili radnom stolu kako kod kuće tako i na radnom mestu. Za ovaj jedan cvet koji je istovremeno i držač za poruke, od kojih prvu dobijate inspirisanu   dečijom  nadom  i verom u dobrotu i pričvršenu za cvet, potrebno je da pošaljete poruku na 1003. i dobijate i cvet i dečiji osmeh. Druženje koje će biti organizovano u utorak 19. avgusta biće takođe i veliki poklon ovoj , našoj deci koja imaju razumevanja i saosećanja sa onima koji su u toku prolećnih poplava ostali bez domova i sredstava za život. Moguće je da Vama ta jedna poruka bude mali izdatak, ali deci koja su s ljubavlju i neizmernim strpljenjem pravila ove cvetove , ona daje nadu da su za nekoga ko nema ništa učinila veliko delo.

DSC_9237

Budite sutra od 17, 00 ispred Narodne biblioteke da pokažemo našoj deci kakvi smo roditelji, prijatelji , sugrađani a pre svega–ljudi!

M.Nikolić

Related Posts

Leave a Comment