Užice, RS
20°
Делимично облачно
8ч9ч10ч11ч12ч
22°C
23°C
23°C
23°C
23°C
Home DruštvoUmetnost i kultura U ponedeljak počinje književni festival „Na pola puta”

U ponedeljak počinje književni festival „Na pola puta”

by Velimir Popovic

 

KAD NEMAS NASLOVNUTokom aprila u Gradskom kulturnom centru biće prilike da uživaju svi ljubitelji dobrog zvuka, ali i oni koji vole književnost i slikarstvo.

U Gradskom kulturnom centru u  ponedeljak, 7. aprila biće otvoren književni festival „Na pola puta” koji se održava devetu godinu za redom. Na ovogodišnjem festivalu učestvovaće Boris Dežulović novinar iz Splita, Nenad Veličković pisac, docent na Odsjeku za književnosti naroda BiH na Filozofskom fakultetu u Sarajevu, Predrag Lucić pisac iz Splita, Goran Vojnović piše kolumne, filmsku kritiku i radi kao novinar, Maja Pelević diplomirala na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu i doktorirala na Interdisciplinarnim studijama na Univerzitetu Umetnosti u Beogradu, Zoran Ćatić radi na Studentskom eFM radiju u Sarajevu, Aleksandar Zograf strip crtač, Ildiko Lovaš pisac iz Subotice i Robert Perišić hrvatski pisac, kolumnista i scenarista.

U petak, 11. aprila biće održan Sajam zapošljavanja, a u večernjim satima koncert Džez tria „Pristup Bluat Von Wean” iz Austrije.

http://www.pristup.at/?page_id=450

U subotu, 12. aprila koncert će održati grupa „Krug” (tribjut EKV) iz Beograda. Za utorak, 15. aprila predviđena je izložba „Strand”. U subotu, 26- aprila nastupiće Vlatko Stefanovski.

 

 

 

– 26.04.2014. – Концерт Влатка Стефановског – Скопље

You may also like

Leave a Comment