Užice, RS
32°
Сунчано
16ч17ч18ч19ч20ч
33°C
32°C
31°C
30°C
28°C
Home VestiHronika U petak rok koncert u GKC

U petak rok koncert u GKC

by Velimir Popovic

gkc

U Gradskom kulturnom centru u Užicu će u petak, 5. juna od 21 čas biti održan rok koncert, kojim će biti promovisan kragujevački „Arsenal fest”. Na užičkom koncertu će nastupiti bendovi „Baobab” iz Arilja, „Čovek bez sluha” iz Kragujevca i „Brkovi” iz Zagreba.

Nikola Zlatić, vršilac dužnosti direktora GKC je na konferenciji za medije povodom najave koncerta, izjavio da se nada da će koncert biti dobro ispraćen i da će se saradnja sa organizatorima „Arsenal festa” nastaviti i da će biti još bolja u narednom periodu.

Mikica Zdravković, muzički urednik Doma omladine iz Kragujevca je predstavio „Arsenal fest” i govorio o očekivanjima od koncerta u Užicu.

—Ovaj muzički festival u Kragujevcu održava peti put. Festival se organizuje u jednom delu bivše Zastave koji se nalazi u centru grada i svojom lokacijom i enterijerom ovaj prostor je veoma atraktivan i  upravo se po tome razlikuje od ostalih festivala. Ovaj muzički događaj spaja prvu industriju u Srbiji i modernu muziku koja se sada svira. Od ove godine smo Festival predstavili po Srbiji tako što smo napravili tri promotivna koncerta u Beogradu, Užicu i Nišu. Što se tiče koncerta u užicu očekujem pravu rok žurku i veliki broj posetilaca.

U pretprodaji se karte u GKC prodaju po ceni od 500 dinara, a na dan koncerta će koštati 700 dinara.

M. H.

 

 

You may also like

Leave a Comment