Užice, RS
11°
Ведро
6ч7ч8ч9ч10ч
12°C
14°C
16°C
19°C
21°C
Home MestoUžice TRI UDESA NAPRAVILA KOLAPS U SAOBRAĆAJU Ogromne kolone paralisale vozače na putu ka Čačku

TRI UDESA NAPRAVILA KOLAPS U SAOBRAĆAJU Ogromne kolone paralisale vozače na putu ka Čačku

by Velimir Popovic
udes

Zbog pojačanog inteziteta saobraćaja tokom prvomajskih praznika, u popodnevnih časova na putnom pravcu od Požege ka Čačku, u mestu Jelen Do, dogodila se po drugi put u samo tri dana saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovala dva putnička vozila.

– Kolone su ogromne, na razdaljini od samo jednog kilometra dogodila se tri udesa. Audi i škoda poprečili put na punoj liniji, i blokirali saobraćaj kod cementare. Vozači su nestrpljivi i žele što pre da stignu do svog odredišta i to je uzrok svih nezgoda na putevima. Molim Boga da samo nema ljudskih žrtava. Neverovatne su gužve iz pravca Zlatibora i Užica, veće od pet kilometara – kazao je za RINU, Budimir Džekulić koji je za Čačak krenuo iz Nove Varoši.

Na ovom delu puta, nakon intervencije policije, saobraćaj je normalizovan.

Pre samo tri dana, kada su počeli prvomajski praznici, na istom mestu dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovala tri vozila, i na svu sreću brzom reakciom Hitne pomoći spašen ljudski život.

Zabeležene su ogromne kolone automobila na alternativnom pravcu preko lučanskog sela Markovica, vozači koji su hteli da izbegnu gužve kroz Ovčar banju, nažalost dočekalo ih je isto.

IZVOR: Blic

Za još vesti pratite ERO

#vesti #užice

You may also like

Leave a Comment