Užice,
Сунчано
16ч17ч18ч19ч20ч
3°C
2°C
1°C
1°C
1°C
Home DruštvoMuzika The Highlanders u četvrtak u GKC–u

The Highlanders u četvrtak u GKC–u

by Velimir Popovic

KAD NEMAS NASLOVNU

U Gradskom kulturnom centru će u četvrtak, 20 februara u 21 i 30 časova biti održan koncert  The Highlanders.

Ulaznice za koncert se prodaju po ceni od 100 dinara.

Ljubitelji muzike imaće priliku da u petak 28. februara od 22 časa uživaju u koncertu „Holographic Human Element”  iz  Travnika. Karte za ovaj koncert se prodaju po ceni od 150 dinara.

http://www.youtube.com/watch?v=3apB9yasQAk

 

Dok će u subotu, 1. marta u 21:30 časova koncert održati Dado Topić & Band. Karte u predprodaji koštaju 500 dinara, a na dan koncerta će se prodavati po ceni od 700 dinara.

Od ponedeljka, 24. do 27. februara biće održan Francuski filmski karavan, ciklus „Horizonti” na koji je ulaz slobodan. U ponedeljak, 24. februara u 20 časova biće prikazan film Venčanje u Mendozi (Francuska, 2013, 94’), režija: Eduar Delik, uloge: Nikola Divošel, Filip Rebo, Benžamen Biole.

Dva brata putuje na venčanje rođaka u Mendozu (Argentina). Konačno velika avantura o kojoj su toliko maštali… Međutim, po sletanju u Buenos Ajres, Antoan saznaje da ga je ostavila žena, što mu veoma teško pada. Kako bi oraspoložio svog mlađeg brata, Markus mu predlaže da se prepusti avanturi: vrele noći u glavnom gradu, putovanje tokom kojeg će upoznati veoma zanimljivog recepcionistu, najlepšu ženu na svetu, otkriti kamenje koje donosi sreću…

U utorak, 25. februara u 20 časova publika će imati priliku da pogleda film Gadžo Dilo (Rumunija, Francuska, 1998, 100′), režija: Toni Gatlif, uloge: Romen Diris, Rona Hartner, Izidor Šerban.

Nakon smrti oca, Stefan odlazi u Rumuniju, u potragu za nepoznatom pevačicom, čije je ime napisano na jednoj kaseti: Nora Luca. Tu kasetu je njegov otac neprestano slušao pred smrt. Stefanova potraga odvešće ga u romsko naselje gde će se sprijateljiti sa Isidorom, otkriti i prihvatiti njihovu kulturu, novu porodicu i – pronaći ljubav.

Film Mobile Home (Francuska, Belgija, 2012, 95’), režija: Fransoa Piro, uloge: Artir Dipon, Gijom Gui, Žan-Pol Boner biće prikazan u sredu, 26. februara u 20 časova.

Simon je napustio devojku i posao u gradu i odlazi u rodno mesto gde žive njegovi roditelji u penziji. Tamo pronalazi Žilijena, druga iz detinjstva, koji živi sa ocem. Jedne večeri, naprasno, ova dvojica tridesetogodišnjaka odlučuju da ispune dečački san: odlazak na veliko putovanje. Kupuju kamping vozilo i kreću na put puni entuzijazma. Međutim, vozilo im se pokvari…

U četvrtak, 27. februara u 20 časova prikazuje se film Amerikano (Francuska, 2011, 105’), režija: Matje Demi, uloge: Matje Demi, Selma Hajek, Žeraldina Čaplin.

Marten živi u Parizu sa Kler. Njihova veza nema budućnost. Kada mu umre majka, koja je živela u Kaliforniji, Marten mora da se vrati u grad svog detinjstva kako bi se pobrinuo za formalnosti koje se tiču nasledstva. Uznemirujuće slike iz njegovog detinjstva počinju da se vraćaju na površinu …

 

 

You may also like

Leave a Comment