Užice, RS
28°
Ведро
21ч22ч23ч0ч1ч
24°C
23°C
21°C
21°C
20°C
Home MestoUžiceDešavanja Svečano otvaranje knjižare Delfi u Užicu uz gostovanje Vanje Bulića

Svečano otvaranje knjižare Delfi u Užicu uz gostovanje Vanje Bulića

by miroslav_ostojic

naslovna vanja bulic

Knjižarski lanac Delfi koji se razvija prema evropskim standardima,  sa ciljem da promoviše najbolja književna izdanja i propagira prave vrednosti, u petak, 12. septembra u 18 sati u Užicu (Trg Svetog Save 46) svečano će obeležetiti početak rada nove knjižare Delfi i Laguninog kluba čitalaca.

Čast da se zvanično najavi početak rada ove knjižare pripala je Laguninom piscu Vanji Buliću koji će tom prilikom potpisivati svoje knjige. Specijalno tog dana knjige sa Lagunine top-liste biće na specijalnom popustu od 30 odsto, a svi koji žele moći će besplatno da se učlane u Lagunin klub čitalaca, koji omogućava kupovinu Laguninih izdanja po najpovoljnijim cenama. Pored mnogobrojnih popusta očekuju vas i pokloni uz svaku kupovinu, koje su pripremili prijatelji ovog događaja: Golden Rose, LMX, poslastičarnica Una, Dr Oetker, Revlon i Nestea.

vanajabulic-foto

U bogatoj ponudi knjiga stranih i domaćih autora, uz Lagune naslove u knjižari Delfi u Užicu nalaze se i naslovi ostalih izdavača. Pored najvećih hitova beletristike, u knjižari možete da kupite priručnike, kuvare, vodiče, monografije, enciklopedije…

Knjižara je, kao i sve ostale u lancu Delfi, organizovana i opremljena po svetskim standardima i pored knjiga svih izdavača nudi i bogat program kartolerije i gift program. Radno vreme knjižare je od ponedeljka do subote, od 9 do 21 sat, a nedeljom od 10 do 16 sati. Svečano obeležavanje rada još jedne knjižare u lancu Delfi idealna je prilika da obnovite svoju biblioteku, družite se sa omiljenim piscem, ostvarite brojne privilegije i uživate u vrednim poklonima, poručili su iz izdavačke kuće Laguna.

You may also like

Leave a Comment