Užice,
Сунчано
16ч17ч18ч19ч20ч
3°C
2°C
1°C
1°C
1°C

Sloobd a- Meridiana subota Veliki Park 18 h

Na početku sezone  u okviru drugog kola Košarkaške lige Srbije 12. oktobra u 18 časova  u Velikom Parku Sloboda će odigrati prvu utakmicu na domaćem terenu i dočekati ekipu Meridiane iz Novog Sada.

Na otvaranju sezone u Velikom Parku ulaz će biti slobodan te  na ovaj način  klub želi da zahvali navijačima na sjajnoj podršci koju su pružali Slobodi u protekloj sezoni i da ih pozove da to čine i u narednoj.

KK Sloboda

Klub Meridiana osnovan pre tri godine se u najkraćem roku plasirao u KLS. Međutim godina osnivanja ne sme da zavara, radi se o uigranom sastavu koji je pretrpeo vrlo male promene. Ove godine su pojačani dolaskom Mladena Đorđevića koji je prošle godine debitovao u dresu Partizana,  Stefanom Matićem i Miladinom Kovačevićem koji je široj javnosti poznatiji po nekošarkaškim zbivanjima. Član tima je i Marko Savić, prvak sveta u basketu tri na tri. Osim toga Meridiana je jedan od finansijski stabilnijih klubova i  dovoljno je reći da su protekle zime pripreme obavili u Antaliji. Uprava kluba ima visoke ambicije i ne krije da je želja plasman u gornjem delu tabele. Igrom u pripremnim utakmicama to su i najavili (osvojen turnir „Nemanja i Nenad” na kom su učestvovali članovi KLS-a), a pobedom u prvom kolu na gostovanju u Pančevu i definitivno potvrdili.

Izvor KK Sloboda

Related Posts

Leave a Comment