Home SportKošarka Slavili seniori i pioniri Play Offa

Slavili seniori i pioniri Play Offa

by Velimir Popovic

Pioniri KK Play Off

Seniori Play Offa zabeležili su novu pobedu u Arilju nad ekipom Klika rezultatom 77:93 (16:22, 9:29, 18:24, 34:18).

Već posle prvog poluvremena znalo se ko je pobednik , a u drugom delu rutinskom igrom seniori Play Offa su priveli utakmicu kraju. Svi igrači su dobili šansu na meču i pokazali koliko mogu. Ovom pobedom Play Off je obezbedio drugo mesto na polusezoni mimo toga što ima utakmicu manje od prvoplasiranog Studenta. U Play Offu dominirao je centar Marko Arsenović sa 40 poena,  Živko Skoković dao je 12, Nemanja Karaklić 10, Vladimir Todorović  8, Nenad Milenković  7, Aleksandar Ristić  6, Nemanja Brašnović  4, Nemanja Valjarević  i  Vuk Smiljanić su postigli po 3 poena. U ekipi Klika bolji od ostalih bio je Žunić sa 25 postignutih poena.

Sledeće subote Play Off će odigrati odloženu utakmicu u Šapcu.

Pioniri

Pioniri Play Offa su startovali pobedom u Kvalitetnoj ligii i tako nastavili uspešan niz bez poraza. Ovoga puta bili su bolji od vršnjaka iz OKK Užica koje su savladali sa 73:61 (13:16, 19:8, 16:16, 25:21).

Posle lošijeg starta i niza promašenih zicera Play Off je na kraju ipak savladao borbene goste. U Play Offu istakao se Pavle Đurđić sa 18 poena, Aleksa Koprivica je dao 11, Mateja Milivojević  8, Ognjen Mulina i Jovan Bjelaković 7 poena, Uroš Obućina 6, Ognjen Lazarević  5, Aleksa Kojadinović 4, Đorđe Trnavčević 2 poena. U ekipi OKK Užica bolji od ostalih bio je Danilo Krstić sa 27 poena.

Sledi pauza do 1. februara 2014. godine, kada će pioniri dočekati ekipu Borca iz Čačka u drugom kolu Kvalitetne lige.

Izvor: KK Play Off

 

You may also like

Leave a Comment