Užice, RS
19°
Сунчано
8ч9ч10ч11ч12ч
21°C
23°C
25°C
27°C
28°C

Živković

У пословном простору заступљен је велики асортиман производа: дневих боравка, кухиња, спаваћих и дечијих соба, предсобља, комадних намештаја као и програм душека. Дневни боравак садржи гарнитуре у кожи, еко кожи, штофу или конбинацији истих као и различите врсте регала, комода и клуб столова. У нашем салону примењују се акције на производе одређених произвођача. Поред готовинских попуста, доступно је и одложено плаћање. Купљену робу испоручујемо на кућну адресу. Настојимо да Вам од самог почетка будемо на услузи, да обезбедимо максималан квалитет намештаја по повољним ценама

Ocene:

0.0/5
Adresa: Dragoljuba Bešlića Šabana-B.Bašta
Telefon: 031/863-162

Website:

Radno vreme: 08:00 - 20:00

O nama

Салон намештаја ЖИВКОВИЋ послује од 2005. године у Бајиној Башти. Сарађује са великим бројем произвођача у Србији:
Намештај Тахировић, Елан, Јела, Мита, Matis, Ћимо, Симпо, Артинвест, Радовић, Шипад, Олук трговина, Висард душеци као и многи други.
У плану је сарадња и са иностраним добављачима.
У пословном простору заступљен је велики асортиман производа: дневих боравка, кухиња, спаваћих и дечијих соба, предсобља, комадних намештаја као и програм душека. Дневни боравак садржи гарнитуре у кожи, еко кожи, штофу или конбинацији истих као и различите врсте регала, комода и клуб столова. У нашем салону примењују се акције на производе одређених произвођача. Поред готовинских попуста, доступно је и одложено плаћање. Купљену робу испоручујемо на кућну адресу.
Настојимо да Вам од самог почетка будемо на услузи, да обезбедимо максималан квалитет намештаја по повољним ценама

Katalog

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
Kontaktirajte firmu
Radno vreme: 08:00 - 20:00

Akcije

Ukloni lokaciju

Preuzmi lokaciju