Užice, RS
17°
Сунчано
7ч8ч9ч10ч11ч
19°C
22°C
24°C
25°C
27°C

Z.radnja Integral

Možemo se pohvaliti sa više od 7 godina iskustva u radu na izgradnji stmabenih objekata. Naše kancelarije su smeštene u Bajinoj Bašti gde smo prepoznati kao jedna od najangažovanijih izvođača.

Ocene:

0.0/5
Adresa: Rajka Tadica 22-Bajina Basta
Telefon: 060/459-70-37

Website:

O nama

Možemo se pohvaliti sa više od 7 godina iskustva u radu na izgradnji stmabenih objekata. Naše kancelarije su smeštene u Bajinoj Bašti gde smo prepoznati kao jedna od najangažovanijih izvođača. U sastavu naše ekipe su zaposleni visoko obrazovani i uspešni stručnjaci, arhitekte, inženjeri kao i iskusni zidari/građevinci i zajedno imamo potencijal da se bavimo i učestvujemo u projektima manjeg i srednjeg opsega. Građevinska radnja Integral je svoju politiku poslovanja u potpunosti usmerila ka zadovoljstvu njenih klijenata i investitora i usluge je učinila cenovno dostupnim svim potencijalnim strankama.

Betoniranje temeljne ploče, betonske stepenice, betoniranje stropne ploče, betoniranje dvorišta, betonski zid, betonski nosač, radovi oplate, savijanje željeza.

Kuće ključ u ruke, stan ključ u ruke, renovacije ključ u ruke.

Renovacija stana, dozidavanje kuće, betonska podpora, rušenje zida, betoniranje stepenica, ukopani podrum, temeljna ploča, hidroizolacija zida, precizno i brzo zidanje, masjtor za gradnju.

Novogradnja kuće, nadgradnja, samostalna kuća, dvojni stan, apartmani, betoniranje i zidanje, ponuđač građevinskih usluga.

Katalog

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Akcije

Ukloni lokaciju

Preuzmi lokaciju