Wood magic

“WOOD MAGIC“ radionica počela je sa radom sredinom 2017.godine, sa željom da se osvoji proizvodnja drvenih hemijskih olovki koje će biti unikatne i po svemu posebne. U ovome proizvodu su utkane sve prirodne osobenosti i lepote drveta, ekološkog materijala čija je tradicija upotrebe poznata a i budućnost široke upotrebljivosti evidentna. Sve je to uz nove tehnologije obrade i lakiranja drveta rezultiralo proizvodom koji svojim izgledom, elegantnim linijama, lakom visokog sjaja, ne ostavlja nikoga ravnodušnim. Dalje radimo na proširenju asortimana, kako na polju novih modela hemijskih olovki, tako i na osvajanju proizvodnje naliv pera i patent olovki. Nadamo se uspešnoj saradnji i nadasve zadovoljnim kupcima.

Ocene:

0.0/5
Adresa: Jug Bogdanova 10-Uzice
Telefon: 064/244-54-24
Website: http://woodmagic.rs/

O nama

“WOOD MAGIC“ radionica počela je sa radom sredinom 2017.godine, sa željom da se osvoji proizvodnja drvenih hemijskih olovki koje će biti unikatne i po svemu posebne. U ovome proizvodu su utkane sve prirodne osobenosti i lepote drveta, ekološkog materijala čija je tradicija upotrebe poznata a i budućnost široke upotrebljivosti evidentna. Sve je to uz nove tehnologije obrade i lakiranja drveta rezultiralo proizvodom koji svojim izgledom, elegantnim linijama, lakom visokog sjaja, ne ostavlja nikoga ravnodušnim. Dalje radimo na proširenju asortimana, kako na polju novih modela hemijskih olovki, tako i na osvajanju proizvodnje naliv pera i patent olovki.

Nadamo se uspešnoj saradnji i nadasve zadovoljnim kupcima.

{{ reviewsTotal }} Review
{{ reviewsTotal }} Reviews
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/erors/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107