Vita – SN

Ordinacija je osnovana 2002 godina pod imenom „VITA“.U njoj je radila dr Slobodanka Djoković do odlaska penziju, kao jedini akupunkturolog na regionu i dr Nada Nikitović koja sada vodi ordinaciju pod nazivom“Vita SN“. Dr Nada Nikitović specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije ,akupunkturolog sa dozvolom Ministarstva Zdravlja za bavljenje akupunkturom i dugogodišnjim radnim iskustvom u ovoj oblasti medicine. Ivana Perišić strukovni fizioterapeut sa licencom, edukovana za sve procedure koje se sprovode u ordinaciji.

Ocene:

0.0/5
Adresa: Nikole Pasica 6-Uzice
Telefon: 031/520-225
Website: https://vitasn.rs/

O nama

Ordinacija je osnovana 2002 godina pod imenom „VITA“.U njoj je radila dr Slobodanka Djoković do odlaska penziju, kao jedini akupunkturolog na regionu i dr Nada Nikitović koja sada vodi ordinaciju pod nazivom“Vita SN“.

Dr Nada Nikitović specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije ,akupunkturolog sa dozvolom Ministarstva Zdravlja za bavljenje akupunkturom i dugogodišnjim radnim iskustvom u ovoj oblasti medicine.

Ivana Perišić strukovni fizioterapeut sa licencom, edukovana za sve procedure koje se sprovode u ordinaciji.

{{ reviewsTotal }} Review
{{ reviewsTotal }} Reviews
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/erors/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107