Optika Oko

Ordinacija Oko je osnovana u maju 2011. godine u Užicu, i to kao očna kuća Optika Oko. Sedište nije menjano i nalazi se u ulici Veliki Park 2b, na magistrali, preko puta autobuske stanice. Ordinacija Oko je opremljena najsavremenijim oftalmološkim aparatima za dijagnostiku, lečenje i hirurgiju svih vrsta očnih bolesti. Konsultacije i saradnja sa najboljim oftalmo-hirurzima sa VMA. U okviru Ordinacije Oko radi i Optika Oko gde možete kupiti naočare i druga optička pomagala.

Ocene:

0.0/5
Adresa: Veliki Park 2b-Uzice
Telefon: 031/3522-357
Website: https://ordinacijaoko.rs/

O nama

Ordinacija Oko je osnovana u maju 2011. godine u Užicu, i to kao očna kuća Optika Oko. Sedište nije menjano i nalazi se u ulici Veliki Park 2b, na magistrali, preko puta autobuske stanice.

Ordinacija Oko je opremljena najsavremenijim oftalmološkim aparatima za dijagnostiku, lečenje i hirurgiju svih vrsta očnih bolesti. Konsultacije i saradnja sa najboljim oftalmo-hirurzima sa VMA.

U okviru Ordinacije Oko radi i Optika Oko gde možete kupiti naočare i druga optička pomagala.

{{ reviewsTotal }} Review
{{ reviewsTotal }} Reviews
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/erors/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107