Naša priča

Raznovrsna ponuda domaće i strane kuhinje, blizina centra grada, ugodan ambijent, profesionalna usluga čine ovaj restoran idealnim izborom za vaš porodični ili poslovni gastronomski predah. Naši kuvari su u mogućnosti da prilagode svako jelo posebnim zahtevima gosta. Restoran Naša priča organizuje poslovne ručkove, proslave, rođendane i slična okupljanja. Usluga keteringa je takođe deo ponude. Naoružajte se dobrim raspoloženjem i pravac u Našu priču na dobar provod. Cene su i više nego pristupačne pa vam preostaje samo da se opustite i dobro provedete.

Ocene:

0.0/5
Adresa: Slanuška 8, Užice
Telefon: 031/602-849
Website: https://restoran-nasaprica.rs/

O nama

Raznovrsna ponuda domaće i strane kuhinje, blizina centra grada, ugodan ambijent, profesionalna usluga čine ovaj restoran idealnim izborom za vaš porodični ili poslovni gastronomski predah. Naši kuvari su u mogućnosti da prilagode svako jelo posebnim zahtevima gosta.

Restoran Naša priča organizuje poslovne ručkove, proslave, rođendane i slična okupljanja. Usluga keteringa je takođe deo ponude.

Naoružajte se dobrim raspoloženjem i pravac u Našu priču na dobar provod. Cene su i više nego pristupačne pa vam preostaje samo da se opustite i dobro provedete.

{{ reviewsTotal }} Review
{{ reviewsTotal }} Reviews
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/erors/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107