Užice, RS
28°
Ведро
21ч22ч23ч0ч1ч
24°C
23°C
21°C
21°C
20°C

Naša priča

Raznovrsna ponuda domaće i strane kuhinje, blizina centra grada, ugodan ambijent, profesionalna usluga čine ovaj restoran idealnim izborom za vaš porodični ili poslovni gastronomski predah. Naši kuvari su u mogućnosti da prilagode svako jelo posebnim zahtevima gosta. Restoran Naša priča organizuje poslovne ručkove, proslave, rođendane i slična okupljanja. Usluga keteringa je takođe deo ponude. Naoružajte se dobrim raspoloženjem i pravac u Našu priču na dobar provod. Cene su i više nego pristupačne pa vam preostaje samo da se opustite i dobro provedete.

Ocene:

0.0/5
Adresa: Slanuška 8, Užice
Telefon: 031/602-849

Website:

O nama

Raznovrsna ponuda domaće i strane kuhinje, blizina centra grada, ugodan ambijent, profesionalna usluga čine ovaj restoran idealnim izborom za vaš porodični ili poslovni gastronomski predah. Naši kuvari su u mogućnosti da prilagode svako jelo posebnim zahtevima gosta.

Restoran Naša priča organizuje poslovne ručkove, proslave, rođendane i slična okupljanja. Usluga keteringa je takođe deo ponude.

Naoružajte se dobrim raspoloženjem i pravac u Našu priču na dobar provod. Cene su i više nego pristupačne pa vam preostaje samo da se opustite i dobro provedete.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Ukloni lokaciju

Preuzmi lokaciju