Užice,
Сунчано
16ч17ч18ч19ч20ч
3°C
2°C
1°C
1°C
1°C

MS AUTO

Auto-servis MS AUTO počeo je sa radom 2018. godine i specijalizovan je za popravku svih vrsta putničkih vozila. Tim servisera sačinjen je od stručnjaka obučenih da rade po najsavremenijim metodama. Za detekciju kvara u praksi oslanjamo se na savremenu računarsku dijagnostiku. Višegodišnje iskustvo omogućiće da kvar na vozilu bude otklonjen u najkraćem roku, poštujući dogovorene termine i vreme klijenata.

Ocene:

0.0/5
Adresa: Miloša Obrenovića br. 2, Krčagovo-Užice
Telefon: 060/68-81-000

Website:

O nama

Auto-servis MS AUTO počeo je sa radom 2018. godine i specijalizovan je za popravku svih vrsta putničkih vozila.

Tim servisera sačinjen je od stručnjaka obučenih da rade po najsavremenijim metodama. Za detekciju kvara u praksi oslanjamo se na savremenu računarsku dijagnostiku. Višegodišnje iskustvo omogućiće da kvar na vozilu bude otklonjen u najkraćem roku, poštujući dogovorene termine i vreme klijenata.

Auto servis je opremljen najmodernijom opremom za servisiranje vozila. Naši majstori imaju višegodišnje iskustvo u radu, što garantuje kvalitet automehaničarskih usluga.

Najsavremenija kompjuterska tehnologija, čime MS AUTO raspolaže, omogućava sigurnu i preciznu detekciju kvara na vašem vozilu.

Redovno održavanje vozila je najvažniji faktor za ispravnost i sigurnu vožnju. Iskustvo servisera omogućava da redovnim održavanjem sprečite mogućnost pojave većih kvarova.

 

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Ukloni lokaciju

Preuzmi lokaciju