Užice, RS
17°
Сунчано
7ч8ч9ч10ч11ч
19°C
22°C
24°C
25°C
27°C

Mermer Stančić

KAMENOREZAČKA RADNJA MERMER osnovana još 1995. godine u Trnavi do dan danas posluje u domenu klesarstva. Vrsimo obradu svih vrsta najkvalitetnijeg kamena. Iz ponude izdvajamo stepenista, sankove, nadgrobne spomenike, izradu grobnica i sl.

Ocene:

0.0/5
Adresa: Trnava bb-Uzice
Telefon: 064/20-82-484

Website:

O nama

KAMENOREZAČKA RADNJA MERMER osnovana još 1995. godine u Trnavi do dan danas posluje u domenu klesarstva. Vrsimo obradu svih vrsta najkvalitetnijeg kamena. Iz ponude izdvajamo stepenista, sankove, nadgrobne spomenike, izradu grobnica i sl. Mozete sami izraziti svoje zelje, izabrati iz naseg kataloga, ili se odluciti za neki od gotovih spomenika koje mozete pogledati kod nas. Brzo, pouzdano i po najpovoljnijim cenama. Preduzeće je spremno da ispuni zahteve i najprobirnijih kupaca u pogledu kvaliteta, izradi vanstandardih elemenata i po želji raznih profilisanih elemenata. Tim iskusnih kolega sa kojima svakodnevno radimo je spremno da odgovori na sve vaše zahteve. Bilo da se radi o manjem ili većem projektu. Nalazimo se u Trnavi ali poslujemo širom regije i samim tim nemojte se razmišljati. Iskoristite priliku. Za sve dodatne informacije nas pozovite

Vrsimo obradu svih vrsta najkvalitetnijeg kamena.
Iz ponude izdvajamo nadgrobne spomenike, grobnice, stepenista, sankove i dr. (enterijeri i eksterijeri).
Vrsimo obradu svih vrsta najkvalitetnijeg kamena.
Iz ponude izdvajamo stepenista, sankove, nadgrobne spomenike, izradu grobnica i sl.
Mozete sami izraziti svoje zelje, izabrati iz naseg kataloga, ili se odluciti za neki od gotovih spomenika koje mozete pogledati kod nas.
Brzo, pouzdano i po najpovoljnijim cenama.

Katalog

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
Kontaktirajte firmu

Akcije

Ukloni lokaciju

Preuzmi lokaciju