Užice, RS
25°
Делимично облачно
18ч19ч20ч21ч22ч
24°C
23°C
24°C
22°C
22°C

Kurta

valitetan smeštaj, tradicionalna i ukusna domaća kuhinja, a pre svega gostoprimstvo, su ono što možete očekivati od nas. Nalazimo se na samom ulazu na planinu Taru. Smešteni smo u Nacionalnom parku Tara, na 14 km od Bajine Bašte. Raspolažemo moderno uređenim smeštajem sa besplatnim bežičnim internetom. U okviru objekta se nalazi restoran sa barom, u kojem se služe lokalna i internacionalna jela. Svi apartmani tipa “suite” imaju nameštenu terasu i prostor za sedenje, opremljen LCD TV-om sa kablovskim kanalima. Kupatila sadrže tuš kabinu. Na raspolaganju vam je besplatan privatni parking.

Ocene:

0.0/5
Adresa: Kaludjerske bare-Tara
Telefon: 031/385-94-33

Website:

O nama

valitetan smeštaj, tradicionalna i ukusna domaća kuhinja, a pre svega gostoprimstvo, su ono što možete očekivati od nas.

Nalazimo se na samom ulazu na planinu Taru. Smešteni smo u Nacionalnom parku Tara, na 14 km od Bajine Bašte. Raspolažemo moderno uređenim smeštajem sa besplatnim bežičnim internetom. U okviru objekta se nalazi restoran sa barom, u kojem se služe lokalna i internacionalna jela.

Svi apartmani tipa “suite” imaju nameštenu terasu i prostor za sedenje, opremljen LCD TV-om sa kablovskim kanalima. Kupatila sadrže tuš kabinu. Na raspolaganju vam je besplatan privatni parking.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Ukloni lokaciju

Preuzmi lokaciju