Filcom doo

Preduzeće "FILCOM" je osnovano 28.06.1990.god. Obavlja delatnosti:trgovine na veliko i malo autodelovima, uljima, mazivima, autogumama, akumulatorima, usluge prevoza, marketinga i vođenje knjiga drugim pravnim licima.Na istom mestu se nalazi komercijalna i finansijska služba, što omogućava ažurnost i ekspeditivnost u celokupnom poslovanju.

Ocene:

0.0/5
Adresa: Omladinska 3-Uzice
Telefon: 031/511-523

Website:

O nama

Preduzeće „FILCOM“ je osnovano 28.06.1990.god. Obavlja delatnosti:trgovine na veliko i malo autodelovima, uljima, mazivima, autogumama, akumulatorima, usluge prevoza, marketinga i vođenje knjiga drugim pravnim licima.Na istom mestu se nalazi komercijalna i finansijska služba, što omogućava ažurnost i ekspeditivnost u celokupnom poslovanju.

Preduzeće je tokom 2006.god. proširilo svoju delatnost sa autoperionicom, a 2008. god. otvorena je moderna i dobro snadbevena gvožđarska radnja.

Tokom svih ovih godina „FILCOM“ je „osluškivao“ tržište i prilagođavao svoju delatnost njegovim probirljivim zahtevima.Kroz firmu je prošao veliki broj ljudi koji su u njoj načinili prve korake ka sopstvenom biznisu.Trenutno preduzeće zapošljava 12 radnika na neodređeno i 4 radnika po ugovoru o radu.

Dobri poslovni rezultati sa stručno osposobljenim kadrom i dugogodišnjim radnim iskustvom garantuju blagovremeno i adekvatno snadbevanje potrošača potrebnom robom, u zavisnosti od njihovih potreba.

Katalog

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Akcije

Ukloni lokaciju

Preuzmi lokaciju