Užice,
Сунчано
16ч17ч18ч19ч20ч
3°C
2°C
1°C
1°C
1°C
blue moon

Blue Moon

Komplet lepinja (lepinja sa sve) je tradicionalni proizvod, karakterističan za užički kraj. Šta sve čini komplet lepinju? Lepinja, u koju se stavlja užički kajmak, mlečni proizvod, tipičan za ove krajeve Srbije. U lepinju sa kajmakom dodajemo jaje, nakon čega se sve umuti i stavi u pećnicu na pečenje. Nakon nekoliko minuta pečenja, u lepinju se dodaje pretop – proizvod koji je takođe karakterističan za ovaj kraj. Pretop je masnoća koja se dobija u procesu pečenja jagnjeta i praseta, na tradicionalan način. Pretop daje ono "nešto", odnosno jedinstveni ukus, užičkoj komplet lepinji. Ako ste u prolazu Ako niste iz Užica, obavezno probajte komplet lepinju kada vas put nanese u Užice, naravno "Blue Moon" je pravo mesto gde možete probati autentičnu komplet lepinju.

Ocene:

0.0/5
Adresa: Kralja Petra I 5a, Užice
Telefon: 031 513069

Website:

Radno vreme: 06:00 - 02:00

O nama

Želja da se zauvek zadrže mirisi i ukusi detinjstva i neodoljiva ljubav prema bureku, nastala početkom 60-ih godina, bila je osnovni pokretač i ideja nastanka današnje jedinstvene i moderne užičke pekare „BLUE MOON“.

Primenom starih receptura, koristeći najkvalitetnije sirovine i vešte ruke najboljih užičkih pekara, tradicionalnim načinom izrade od ručno rađenih kora, napravili smo bureke, pite i čuvene užičke komplet lepinje (lepinje sa sve) – proizvode u kojima sva čula uživaju!

Pekara „BLUE MOON“ je osnovana 1994. godine i u svom asortimanu ima 16 vrsta proizvoda. Ima tri prodajna objekta, od kojih jedan radi 24 časa dnevno od prvog dana postojanja. Pekara „BLUE MOON“ zapošljava 20 ljudi.

Ceo asortiman u pekari „BLUE MOON“ je proizveden i kontrolisan po najvišim svetskim standardima, koristeći HACCP sistem, koji je uveden 10. aprila 2009. godine.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
Radno vreme: 06:00 - 02:00

Ukloni lokaciju

Preuzmi lokaciju