Apartmani Milev

Apartmani Milev se nalaze u samom centru Mokre Gore, svega 100 metara od železničke stanice i čuvenog voza ĆIRE. Okruženi prirodom idealno su mesto za odmor i uživanje, kao i za manje grupe koje dolaze na team building-e Mokrogorske škole menadžmenta. Izgrađeni od najkvalitetnijeg drveta savršeno se uklapaju u ambijent. Svaki bungalov je kapaciteta 6 ležaja i na raspologanju ima kuhinju, trpezariju i kupatilo u prizemlju, te dvije sobe na spratu. Takođe u neposrednoj blizini se nalazi mnoštvo staza za šetnju i planinarenje kao i termomineralni izvor „Bele vode“.

Ocene:

0.0/5
Adresa: Mokra Gora
Telefon: 064/0210-929
Website: http://apartmanimilev.com/

O nama

Apartmani Milev se nalaze u samom centru Mokre Gore, svega 100 metara od železničke stanice i čuvenog voza ĆIRE. Okruženi prirodom idealno su mesto za odmor i uživanje, kao i za manje grupe koje dolaze na team building-e Mokrogorske škole menadžmenta.

Izgrađeni od najkvalitetnijeg drveta savršeno se uklapaju u ambijent.

Svaki bungalov je kapaciteta 6 ležaja i na raspologanju ima kuhinju, trpezariju i kupatilo u prizemlju, te dvije sobe na spratu.

Takođe u neposrednoj blizini se nalazi mnoštvo staza za šetnju i planinarenje kao i termomineralni izvor „Bele vode“.

{{ reviewsTotal }} Review
{{ reviewsTotal }} Reviews
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/erors/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107