Užice,
Сунчано
16ч17ч18ч19ч20ч
3°C
2°C
1°C
1°C
1°C
Home Društvo Filmski, literarni i muzički sadržaji u GKC-u

Filmski, literarni i muzički sadržaji u GKC-u

by Velimir Popovic
GKC

UŽICE – U okviru nastavka programa „Dani evropskog filma“, koji sprovode zajedno sa Italijanskim institutom za kulturu iz Beograda, u „Gradskom kulturnom centru Užice“ u utorak od 20 časova održaće se projekcija filma „Tajne, tajne“, reditelja Đuzepea Bertolučija.

Filmski dan biće i sreda, za kada je zakazana projekcija ostvarenja „Ja sam Greta“, reditelja Nejtana Grosmana, sve u okviru projekcija filmova karavana Slobodne zone.

Za ljubitelje književnosti u petak od 19 časova održaće se promocija romana „Ćerka sunca“, autora Andrije Terzića. Uz autora, učestvovaće književnik Neven Milaković i istoričar Nemanja Dević, kao i gosti iznenađenja.

Muzički program ove sedmice činiće prvi koncert u Užicu pančevačkog elektro-pop sastava Buč Kesidi, koji je na programu u četvrtak od 20 časova, kao i radionica flamenko gitare, na temu „Odnos između klasične gitare i flamenka“, koja će se održati u subotu od 17 časova. Držaće je profesor gitare Dragan Nikolić, inače član kvinteta Traces of flamenco, koji će od 20:30 održati koncert.

IZVOR: ZoomUE

Za još vesti pratite ERO

#vesti #užice #društvo #umetnostikuktura

You may also like

Leave a Comment