Užice, RS
21°
Делимично облачно
23ч0ч1ч2ч3ч
20°C
19°C
20°C
19°C
19°C
Home Društvo Rundek i Ekipa u Gradskom kulturnom centru

Rundek i Ekipa u Gradskom kulturnom centru

by Velimir Popovic
rundek

Darko Rundek, popularni ex-ju muzičar i jedan od osnivača čuvene jugoslovenske grupe ‘’Haustor’’ sa svojim pratećim bendom “Ekipa” gostovaće u Užicu gde će nakon 9 godina održati koncert. U bašti Gradskog kulturnog centra nastupiće u utorak 23.avgusta sa početkom od 21 čas. Ulaznice u pretprodaji uskoro možete nabaviti po ceni od 1200 dinara, dok će na dan koncerta njihova cena iznositi 1500 dinara.

Ekipu čine muzičari koje je Darko Rundek okupio 2017. godine za potrebe turneje povodom obeležavanja dve decenije albuma Apokalipso. U decembru 2020. godine izlazi im Brisani prostor, po mnogim anketama album godine i dobitnik Porina za najbolji album alternativne muzike. Pratili su ga singlovi Unutarnji glas, Tko su svi ti ljudi, Mila i Voljeti stvarno.
Muzičari često menjaju instrumente, a svi pevaju, na čelu sa Darkom Rundekom, koji i svira gitaru. Roko Crnić na bas gitari i bubnjevima, Silvio Bočić na bubnjevima, gitari i basu, Miro Manojlović na udaraljkama i vibrafonu, Igor Pavlica svira trubu, a Ana Kovačić svira saksofon i sintisajzer.

IZVOR: Uzice Oglasna Tabla

Za još vesti pratite ERO

#vesti #užice #muzika

You may also like

Leave a Comment