Užice,
Сунчано
16ч17ч18ч19ч20ч
3°C
2°C
1°C
1°C
1°C

KAD NEMAS NASLOVNU

Gradski kulturni centar je tokom marta obezbedio zanimljiv kulturni program. Svi ljubitelji dobrog zvuka će moći da uživaju u interesantnim svirkama, a pripremljen je i ciklus francuskih filmova.

Poznati somborski bend Rich Bitch će u subotu 8. marta nastupiti zajedno sa Tanjom Jovićević. Koncert počinje u 22 časa, a karte se po ceni od 300 dinara mogu kupiti u Gradskom kulturnom centru. Rich Bitch su osnovani 1998. godine u Somboru. Grupu su osnovali Boris Bogdanović i Zoran Vranješ posle povratka iz Atine gde su živeli i radili dve godine.  Od samog početka, Rich Bitch su negovali fanki zvuk koji kombinuju sa rokenrolom, popom regeom.  Tokom svih ovih godina grupa je radila u Budimpešti, Beogradu, a 2006. godine su započeli saradnju sa Tanjom Jovićević. U 2007. godini se menja sastav benda, vraća stari bubnjar, a na mesto gitariste dolazi sjajni Momčilo Matković. Danas Rich Bitch čine Boris Bogdanović (bas gitara), Bogdan Bogdanović (vokal, perkusije), Matković Momčilo (gitara) i Goran Savic (bubanj),Nemanja Zlatarev(Trombon). Kroz Rich Bitch su prošli i ostavili traga :Mario Sevarac,Filip Balog, Zoran Vranješ, Henc Dalibor, Aleksandar Buzadžić, Jovan Pejić, Nenad Trajković, Dario Janošević, Milovan Sretenović, Dragan Lazarević.

Grpa Nežni Dalibor će se užičkoj publici predstaviti u petak, 14. marta od 22 časa. Nedelju dana kasnije, u petak, 21. marta  i 21 časa koncert će održati legendarni pevač, specifičnog glasa Masimo Savić. Dan kasnije u subotu, 22. marta nastupiće  „Dance for life“ DJ Chris Maniadakis, Mr. Groove and DJIX.

Francuski filmski karavan iz ciklusa „Pobune i strasti” počinje u ponedeljak, 24. marta i trajaće do četvrtka, 27. marta. U svečanoj sali Gradske kuće će  u sredu, 26. marta biti održana 44.  gradska smotra recitatora „Pesniče naroda mog”. U subotu, 29. marta će se održati Hip – Hop Bioskop.

 

Related Posts

Leave a Comment