Užice,
Сунчано
16ч17ч18ч19ч20ч
3°C
2°C
1°C
1°C
1°C
Home VestiRegion Putari na Zlatiboru se čitavu noć borili sa snegom. Palo i do 30cm novog snega, svi putevi sada prohodni

Putari na Zlatiboru se čitavu noć borili sa snegom. Palo i do 30cm novog snega, svi putevi sada prohodni

by Velimir Popovic
0 comment

(Čajetina) Usled novih snežnih padavina putari na Zlatiboru su čitavu noć proveli na terenu kako bi putne pravce održali prohodnim.

Napadalo je između 10 i 30 cm novog snega, a ono što im je otežavalo posao jeste vejavica i slaba vidljivost prenosi RINA

„Trenutno su svi putevi prohodni, a tokom noći nismo imali toliko kritičnih tačaka da bi morali zabraniti saobraćaj za teretna vozila. Najviše je snega palo na Zlatiboru, tačnije na borovoj glavi, a zatim na prijepoljskoj teritoriji, u Užicu je nešto manje“ rekao je za RINU Alen Mušanović iz JP putevi Užice.

 

On ističe da se putevi prvog i drugog reda redovno se čiste, mehanizacija je non stop na terenu i ono što je bitno da su u svakom trenutku putevi prvog i drugog reda bili konstantno prohodni.

„Trenutno se radi na čišćenju puteva trećeg prioriteta, ali je sve mehanizacija i ljudstvo u maksimalnoj pripravnosti“, dodao je Mušanović.

Putari na Zlatiboru su čitavu noć čistili putne pravce. Trenutno se radi na čišćenju trotoara i podasipanju ulica.

IZVOR: Glas Zapadne Srbije

Za još vesti čitajte ERO

Related Posts

Leave a Comment