Užice,
Сунчано
16ч17ч18ч19ч20ч
3°C
2°C
1°C
1°C
1°C

naslovna kikovic 1

U prostorijama FK Sloboda, danas je predstavljen novi šef stručnog štaba Milenko Kiković.  Potpredsenik kluba i trenutni vršilac dužnosti  Predsednika upravnog odbora Branko Bešević  iskazao je veliko zadovoljstvo imenovanjem novog  trenera i istakao je da je danas počela nova era Slobode u ligaškim takmičenjima.

— U proteklom periodu imali smo dosta problema sa upravljanjem kluba, tako da je i ovo imenovanje prošlo bez predsednika kluba. Milenko Kiković je bivši igrač Slobode i dokazani trener i vrlo brzo smo došli do dogovora, zato što shvata trenutnu situaciju u Slobodi i želeo je da pomogne da se da situacija reši – rekao je Bešević.

Novi trener Slobode rekao je da se u Slobodu vraća posle 35 godina iz emotivnih i sportskih razloga.

— Moja fudbalska afirmacija je počela u Slobodi, i tadašnja uprava je bila izuzetno korektna kada sam tražio preseljenje u Beograd zbog studija. Na ovaj način želim da se odužim Slobodi, a sa druge strane klub ima odličan stadion, veliko ime i veliku istoriju i Užice zaslužuje da ima prvoligaša.

kikovic2

Milenko Kiković

Na pitanje kakav će stil igre gajiti Sloboda pod njegovom komandom Kiković je rekao da je bitan cilj sezone i kvalitet ekipe, i da se na osnovu ciljeva potavlja igra. Ako se planira napad na prvo mesto na tabeli onda se igra ofanzivno, ukoliko je cilj opstanak onda je i svaki bod zlatan.

— Što se tiče ciljeva za ovu sezonu, nerealno i neozbiljno bi bilo da najavljujem neke velike ciljeve a klub preuzimam u trenutku kada se nalazi u zoni ispadanja sa samo 2 boda iz pet kola. Ići ćemo korak po korak i za početak uraditi sve što je moguće da što pre izađemo iz zone ispadanja. Nakon ispunjenja tog cilja  ćemo, uz adekvatna pojačanja, pokušati i nešto više da uradimo.

N. Hobetko

Related Posts

Leave a Comment