Užice, RS
23°
Делимично облачно
11ч12ч13ч14ч15ч
24°C
23°C
23°C
23°C
23°C
Home Ero DigitalObuke Otvoren poziv za program za obuku iz preduzetništva na Zlatiboru

Otvoren poziv za program za obuku iz preduzetništva na Zlatiboru

by Velimir Popovic
program za obuku u biznisu

Inovacioni biznis centar Zlatibor je otvorio poziv za program samozapošljavanja na teritoriji opštine Čajetina koji obuhvata obuku iz preduzetništva, a svi koji je uspešno prođu imaće pravo da se prijave na konkurs za dodelu nepovratnih subvencija za start ap preduzeća, prenosi Zlatiborpress.

Program za pokretanje sopstvenog biznisa koji će se održati u prostorijama Inovacionog biznis centra na Zlatiboru počeće u martu. Na osnovu analize i obuke prijavljenih, konkurs za dodelu nepovratnih subvencija će biti raspisan u aprilu.
Ove godine IB centar raspisuje poziv za sve zainteresovane koji su nezaposleni, a imaju određenu ideju za pokretanje sopstvenog biznisa i žele da uz našu podršku, kao korisnici usluga finansijskih sredstava i uz mentorsku podršku,razviju svoj biznis. Takođe bih napomenuo da smo u prošloj godini uspeli da realizujemo osam korisnika sredstava, što smatramo da je jako dobar osnov za dalji razvoj i mislimo da će u ovoj godini da se prijavi veći broj ljudi, kaže projektni menadžer IBC Stojan Vuković.
Zainteresovani se mogu prijaviti u Inovacionom biznis centru ili na imejl radivoje.misovic@ibczlatibor.rs. Poziv je otvoren do 01. marta.
IBC podržava preduzetništvo u oblasti kreativne industrije, inovativne poljoprivrede, turizma i delatnostima u kojima budući preduzetnici mogu da realizuju svoje ideje i ostvare finansijsku dobit. Sigurni smo da ovo nije posleddnji program koji će organizovati.

IZVOR: radioluna
Za još vesti pratite ERO

#vesti #užice #region #obuke

You may also like

Leave a Comment