Užice,
Сунчано
16ч17ч18ч19ч20ч
3°C
2°C
1°C
1°C
1°C
Home MestoUžice Prevrnut automobil pronađen u kanalu u centru Užica: Nesvakidašnja saobraćajna nezgoda, povređena devojka koja je upravljala vozilom

Prevrnut automobil pronađen u kanalu u centru Užica: Nesvakidašnja saobraćajna nezgoda, povređena devojka koja je upravljala vozilom

by Velimir Popovic
0 comment

Nesvakidašnja scena iznenadila je Užičane koji su se našli u centru grada, kada su u kanalu ugledali potpuno prevrnut automobil “volskvagen polo” koji je završio na krovu. Do ove saobraćajne nezgode došlo je iz još neutvrđenih razloga, a devojka koja je bila za volanom zbog zadobijenih povreda prebačena je u užičku bolnicu.

“Pretpostavljamo da je izgubila kontrolu nad vozilom dok je pokušala da ga uparkira ili isparkira i onda je sa parking mesta sletela u kanal koji se naziva Carinski potok. Automobil je skroz prevrnut, slika izgleda zastrašujuće, nadamo se da će se devojka koja je vozila brzo oporaviti”, rekao je za RINU jedan od očevidaca.

On dodaje da je ovo drugi put u kratkom vremenskom periodu da Užičankama automobil završi u kanalu i da se slična saobrćajna nezgoda dogodila i pre mesec dana.

IZVOR: Oglasna Tabla Užice

Za još vesti partite ERO

#vesti #užice

Related Posts

Leave a Comment