Užice, RS
25°
Делимично облачно
11ч12ч13ч14ч15ч
28°C
29°C
26°C
26°C
26°C
Home Privreda PP FEST PROMOVISAN NA ZLATIBORU

PP FEST PROMOVISAN NA ZLATIBORU

by Vladimir Gujanicic
zlatibor

Prijepolje/Zlatibor – U sredu je na Zlatiboru održana promocija manifestacije PP Fest. Pored predstavnika Turističke organizacije Prijepolje, posebano je predstavljen program raftinga na Limu. Jasmina i Dragoljub Simović već godinama sa gostima dele adrenalin koji ova atrakcija nudi, kao i lepote raftinga na prelepom Limu. Svakako predstavljaju jedan od simbola aktivnosti koje Prijepolje može da ponudi u svojoj turističkoj ponudi.

Na ovogodišnjem PP Fest-u, posetioci će moći da uživaju u raftingu 5. 6. i 7. jula od 11h. Okupljanje za polazak na rafting je ispred prostorija Turističke organizacije Prijepolje.

– Pored raftinga naš prvi PP Fest će biti bogat muzikom, sportom i dobrim provodom. Pored sjajnih koncerata na kojima nastupaju Valentino, Željko Vasić i Alen Islamović i LA Camppanela, biće organizovano niz pratećih aktivnosti kao što su: „Limski darovi“ – biranje najboljeg zeta u Prijepolju, međunarodni kup u ribolovu, basket turnir 3×3, kup u paraglajdingu, kao i promocija gastronomskih i domaćih proizvoda iz Prijepolja – naveli su iz Turističke organizacije Prijepolje.

Svi koncerti se održajaju na platou ispred Doma kulture u Prijepolje i besplatni su za sve posetioce.

PP Media

You may also like