Užice,
Сунчано
16ч17ч18ч19ч20ч
3°C
2°C
1°C
1°C
1°C
Home Vesti Poziv za studente iz Leskovca na trodnevno besplatno “UMrežavanje” na Zlatiboru

Poziv za studente iz Leskovca na trodnevno besplatno “UMrežavanje” na Zlatiboru

by Velimir Popovic
0 comment

I ove godine lokalna samouprava poziva studente iz Leskovca na trodnevno “Umrežavanje” koje će se održati od 2. do 4. septembra ove godine na Zlatiboru. Prijave su otvorene do 12. avgusta, a ovogodišnji kapacitet biće do 50 studenata.

„UMrežavanje“ je događaj koji se organizuje po treći put sa ciljem pružanja podrške i mogućnosti studentima iz Leskovca koji studiraju širom Srbije da se „umreže“ i razmenom ideja doprinesu razvoju grada.

Kao i pre tri godine, kada je član gradskog veća Stefan Kitanović, organizovao prvo umrežavanje uspešnih studenata, događaj će biti održan i ove godine, pri čemu je kapacitet ovoga puta još veći (do 50 studenata), zahvaljujući velikoj podršci gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića i nesebičnom doprinosu sponzora.

Prilikom selekcije studenata, kao jedan od kriterijuma biće uzet u obzir CV i prijavni obrazac, ali i brzina prijave.

Studenti mogu preuzeti prijavu za „UMrežavanje 2022“ na ovom linku: http://kzm.gradleskovac.org/images/dokumenta/konkursi/prijava-umrezavanje-zlatibor-2022.doc

Popunjenu prijavu i CV slati na mejl adresu stefankitanovic92@gmail.com

Za studente je obezbeđen prevoz, kao i smeštaj u samom centru Zlatiboru i to na bazi punog pansiona (doručak, ručak, večera) uz prateće aktivnosti i sadržaje (predavanja, radionice), a sve to potpuno besplatno.

Ukoliko studenti imaju nejasnoća u vezi sa prijavom ili su im potrebne dodatne informacije mogu da se jave članu Gradskog veća Stefanu Kitanoviću na broj 064/9345281.

Utiske sa prvog i drugog „UMrežavanja“ možete pogledati na sledećem linku: https://www.youtube.com/watch?v=wmcWe3EV9tU

IZVOR: Jugmedia

Za još vesti pratite ERO

#vesti #užice

Related Posts

Leave a Comment