Užice, RS
19°
Сунчано
8ч9ч10ч11ч12ч
21°C
23°C
25°C
27°C
28°C
Home VestiHronika POZLILO MU DOK JE GLEDAO KUĆU KAKO GORI Francuski državljanin umro u selu kod Užica dok je požar gutao njegov objekat

POZLILO MU DOK JE GLEDAO KUĆU KAKO GORI Francuski državljanin umro u selu kod Užica dok je požar gutao njegov objekat

by Velimir Popovic
požar

Francuski državljanin koji je živeo u Pearu, zaseoku Bioske kod Užica, preminuo je večeras u svom dvorištu u vreme dok je gorela njegova kuća u kojoj je izbio požar.

Prema saznanjima „Blica“, radi se o starijoj osobi, srčanom bolesniku, kome se naglo slošilo u trenucima u trenucima kada je vatra uzimala pod svoje kuću u kojoj je živeo sa suprugom, Srkpinjom.

Prema svedočenju meštana Bioske, do požara u kući u kojoj su se u to vreme nalazili Francuz i njegova žena došlo je nešto ispred 17:30. Komšije su pritrčale u pomoć i počele da gase vatru, nego je u međuvremenu pozvao i užičke vatrogasce. U tim trenucima vlasnik kuće se srušio na zemlju.

Na lice mesta pristigla su užički vatrogasci sa četiri vozila, koji su požar zatekli u razbuktaloj fazi, kao i ekipa hitne pomoći koja je mogla samo da konstatuje smrt nesrećenog čoveka.

Dobar deo kuće, inače velike montažne i lepe, požar je uništio, ali su vatrogasci uspeli da spreče da se vatra ne prenese na takođe znatan deo objekta. Vatra se prenela i na jedan od dva „bagija“ dvoseda koji je ovom prilikom izgoreo.

IZVOR: Blic

Za još vesti pratite ERO

#vesti #užice #hronika

You may also like

Leave a Comment