Užice, RS
12°
Ведро
4ч5ч6ч7ч8ч
11°C
11°C
12°C
14°C
16°C
Home Društvo Poklanjamo knjigu Serviraj za pobedu

Poklanjamo knjigu Serviraj za pobedu

by Velimir Popovic

naslovna nagradna igra 1

Ponovo smo za vas u saradnji sa Izdavačkom kućom Laguna spremili zanimljiv poklon. Danas vam poklanjamo knjigu Serviraj za pobedu, Novaka Đokovića. Svi koji se u toku dana jave i tačno odgovore na nagradno pitanje koje se nalazi na kraju teksta, imaju mogućnost da postanu dobitnici ove knjige. Izvlačenje dobitnika će biti obavljeno u sredu, a dobitnik će biti obavešten o preuzimanju nagrade. Odgovore na postavljeno pitanje, koje se nalazi na kraju teksta, treba poslati na e-mail adresu: office@ero.rs.

SERVIRAJ ZA POBEDU, Novak Đoković

 serviraj_za_pobedu_v

Ukratko o knjizi

U svojoj knjizi Serviraj za pobedu Đoković čitaocima postavlja izazov da probaju njegov način ishrane (bez glutena!) na samo 14 dana. U knjizi daje nedeljne jelovnike i recepte koji se lako pripremaju a koji će svima pomoći da dođu do idealne linije i nađu put do boljeg sebe. Ne morate biti profesionalni sportista da biste počeli da živite i da se osećate bolje, a od cilja vas dele samo 2 nedelje… PAŽNJA: za ovaj naslov ne važi ni članski ni količinski popust!

Važni argumenti za prodaju

Svega mesec dana nakon izlaska knjige u Americi, Laguna ekskluzivno objavljuje prvu knjigu Novaka Đokovića o zdravom životu.

Sadržaj

Novak Đoković je, po mišljenju sportskih novinara, 2011. ostvario najbolju igračku sezonu u istoriji tenisa. Osvojio je deset turnira, od toga tri grend slem titule, i ostvario niz od četrdeset tri uzastopne pobede. A nepune dve godine ranije ovaj šampion začudo jedva da je mogao da završi turnir. Kako je igrač koga su dotle mučili bolovi, teškoće sa disanjem i povrede na terenu odjednom postao teniser broj 1 na svetu? Odgovor je neverovatan: promenio je način ishrane. U knjizi Serviraj za pobedu Đoković priča kako je preživeo bombardovanje Beograda, kako je odrastao u ratom razorenoj Srbiji i probio se među najbolje igrače u svom sportu. Potom nam otkriva način ishrane koji ga je sasvim preobrazio i uzneo na sam vrh. Kako je nastavio da unapređuje svoju ishranu, tako su mu nestali zdravstveni problemi i oslabio je, a bolje zdravlje i mentalna snaga omogućili su mu da ostvari svoja dva sna iz detinjstva: da osvoji Vimbldon i postane najbolji teniser na svetu. Đoković je sad napravio plan kako da za samo četrnaest dana transformišete i telo i život. Uz nedeljni jelovnik, korisne savete za poboljšanje varenja i izvrsne recepte koji se lako pripremaju, lako ćete se osloboditi viška kilograma i poboljšati zdravlje. Đoković vam još daje i savete kako da se oslobodite stresa i koje lake vežbe da radite da biste se pokrenuli i razgibali, iste one koje i on radi pre svakog meča. Ne morate da budete sportska superzvezda da biste živeli i osećali se bolje. Uz Serviraj za pobedu samo vas dve nedelje deli od vašeg novog spremnijeg, jačeg, zdravijeg ja.

Prethodno objavljeni naslovi

Prvi put na srpskom jeziku.

Biografija autora

Novak Đoković je srpski teniser, trenutno prvi na ATP listi. Smatra se jednim od najboljih tenisera svih vremena. www.novakdjokovic.com.

Pitanje: Kako se zove trener Novaka Đokovića?

Odgovore slati na e-mail adresu: office@ero.rs

You may also like

Leave a Comment